• Een zondag op Groenvliet bij VVIJ

   

  Zoals u al eerder hebt gelezen of hebt ervaren, is een zondag op Groenvliet bij VVIJ tegenwoordig anders ingekleed; Het is de bedoeling dat de thuiswedstrijd van VVIJ 1 op zondagmiddag weer een waar familiefeest wordt met een vol en bruisend sportpark waar jong en oud samenkomen voor prestatie en plezier.

  De VVIJ-Loterij

  We hadden u al gemeld dat de entree bij onze karakteristieke bal aan de poort is komen te vervallen zodat er geen belemmering meer is om naar het sportpark te komen. Hiervoor in de plaats is de VVIJ-loterij gekomen, waarvan de opbrengst in zijn geheel aan de jeugdafdeling ten goede komt. De editie van de VVIJ-loterij is een waar succes geworden, meer dan 250 loten zijn er verkocht door de mannen die voorheen de entreegelden aan de poort in ontvangst namen. Deze eerste opbrengst wordt besteed aan de aanschaf van nieuwe hesjes en pionnetjes voor onze jongste leden.

  Onze speciale dank gaat uit naar de sponsoren die de VVIJ-loterij van 29 oktober hebben mogelijk gemaakt; Restaurant Robuust, Kaatje & co, Happyfood, de Kaashal Kaasie Kaasie, Groente en Fruitspeciaalzaak Fresh-Corner, Kapsalon John van Batenburg en New York Pizza.

  We hopen dat aankomende zondag wanneer ons trots VVIJ 1 speelt tegen Vriendenschaar het sportpark weer druk bezocht wordt voor de support langs de lijn en u tevens weer massaal de loten koopt ter ondersteuning van ons jeugdvoetbal.

  De prijzen van deze week zijn beschikbaar gesteld door; Robuust, New York Pizza, Kaatje & co, Kapsalon John van Batenburg, Mulder Kids Schoenen.

  VVIJ Voetbalvrienden