• Wim van Kippersluis en V.V.IJ. na dit seizoen uit elkaar

    30 dec 2017 Beheerder
  • Het bestuur van V.V.IJ. en trainer Wim van Kippersluis hebben in goed overleg besloten het in de zomer van 2018 aflopende contract niet te verlengen.
    Na diverse evaluaties van beide kampen gaan zowel club als trainer op zoek naar iets nieuws.

    Van Kippersluis werd in de zomer van 2016 aangesteld als opvolger van David Vecht onder wie hij reeds 2 jaar als assistent-trainer had gewerkt. In zijn eerste seizoen eindigde van Kippersluis, met een sterk uitgedunde selectie, op een verdienstelijke 7e plek in de 2e klasse. In het huidige seizoen vallen de prestaties, mede door een lange blessurelijst, vooralsnog tegen. Zowel V.V.IJ. als van Kippersluis hebben er alle vertrouwen in dat de prestaties in de 2e helft van het seizoen een stijgende lijn gaan laten zien.

    Voorzitters Mariƫlle Slenders en Nancy van Tergouw spreken hun waardering uit voor de inzet en inbreng van Wim van Kippersluis bij V.V.IJ. "Wim heeft een herkenbaar elftal neergezet met veel jongens uit de jeugdopleiding van V.V.IJ. Dit is de lijn die wij de komende jaren willen doorzetten om zo de verbinding tussen jeugd en senioren groter te maken. Wij willen een stabiele 2e klasse ploeg worden die met een schuin oog naar de 1e klasse kijkt" aldus de voorzitters.