• VVIJ sluit mooi trainingskamp af met ruime overwinning

  1 sep 2017 Beheerder
 • Vrijdag 25 september tot zondag 27 september is de selectie op trainingskamp geweest in Noordwijkerhout. Met een bijna voltallige selectie verbleef men in NH Hotel Leeuwenhorst. Na een warme maaltijd werd de avond in de conferentiezaal opgezocht waar de staf een geheel programma had voorbereid. Op de flip-overs werden de doelstellingen voor het komende seizoen uitgebreid onder de aandacht gebracht en werd er teruggekeken op het redelijk afgesloten seizoen. De groepen die ingedeeld waren konden allemaal hun doelstellingen naar voren brengen en onze trainers Wim Kippersluis en Dennis Tijssen gaven hier mooie en waardevolle feedback op. De klok was inmiddels de 22.30 gepasseerd en dat was de tijd om iedereen de gelegenheid te geven om te kaarten etc. Na de klok van twaalf was het tijd om de kamers op te zoeken.

  De zaterdag werd gestart met een heerlijk ontbijt. Rond 10.00 uur werd de zaal weer opgezocht en was er de wedstrijdbespreking voor de wedstrijd tegen het 2e elftal van S.J.C. uit Noordwijk. Die spelen in de reserve hoofdklasse en 2 jaar geleden speelden wij nog tegen hun eerste team in de eerste klasse.

  Alle spelers zouden vanmiddag hun minuten maken om het ritme weer te krijgen voor de naderende competitie. Er zijn wel spelers die nog op weg terug zijn, waaronder: Kevin van Baarlen, Jesse Vermeulen en Thijmen Yar Arsath Ro\\\\'. Deze volgden een aparte training onder leiding van Wim Kippersluis. De eerste 15 minuten waren om van te smullen en de doelpunten konden niet uitblijven. Peter Woest, de jonge Milan van Tuil en weer Peter Woest zorgden al snel voor een comfortabele 3-0 voorsprong, maar de hitte was duidelijk de spelbreker. VVIJ nam duidelijk gas terug, al werd de 4-0 nog wel gescoord. Dit was tevens de ruststand.

  De 2e helft was er een van de vele wissels en was soms een kopie van de eerste helft. Nadat de wissels op waren en Jeffrey van de Werken wat last kreeg van zijn kuit moest VVIJ 1 verder met 10 man. De jonge Bas Roelofs zorgde met de 5-0 voor het slotakkoord, na een mooie voorzet van Michael Cortino. Het laatste fluitsignaal was welkom en het geheel keerde weer terug naar het hotel waar een evaluatie werd gehouden van de wedstrijd.

  Peter Woest en Dennis Thijssen waren nu met hun quiz aan het woord. De groepen werden onderverdeeld en er werden verrassende uitslagen gemeld. De voetbalvragen en IJsselsteinse historie waren voor sommigen een kwelling, maar er kwam een afgetekende winnaar. Na afloop werd onze grensrechter Wim Berkulo verblijd met de geboorte van weer een kleinkind, hij keerde daarom huiswaarts. Hierna was het koude frisdrank halen in het restaurant. Om 18.30 uur werd er nog met een warm buffet genuttigd en een bodempje gelegd voor een gezellige avond en nacht.

  Helaas de zondagmorgen was er alweer aangebroken en na het ontbijt werd er nog een afsluitend woord gedaan door Wim Kippersluis en ging iedereen weer huiswaarts . Allemaal een succesvol weekend rijker en met veel spelers uit de eigen jeugd op naar een mooi seizoen.