• Roken en sport passen niet bij elkaar. VVIJ is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen onze kinderen graag het goede voorbeeld geven. Dit betekent dat we onze jeugdspelers een gezonde en veilige sportomgeving bieden en beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken.

    Sinds 1 augustus 2019 vragen we onze leden, coaches, trainers, ouders en bezoekers om op het sportpark niet meer te roken. Uiteraard is iedereen is welkom op het sportpark en daarom hebben wij een speciale plek voor rokers; een deel van het terras, voor het clubhuis, is daarvoor ingericht. We rekenen erop dat onze leden, ouders en ook onze gasten zich net als wij sterk willen maken voor een gezonde omgeving om te sporten en spelen voor onze jeugdspelers.

    VVIJ neemt in samenwerking met de Hartstichting, deel aan de campagne ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’. Deze beweging wil een bijdrage leveren aan het realiseren van een generatie kinderen, die zelf kan kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. Kijk voor meer informatie op www.rookvrijegeneratie.nl