• VVIJ O19 op drempel van promotiepoule

   

  Aanstaande zaterdag 15 december kan voor de O19-1 een heugelijke middag worden. De ploeg speelt voor plaatsing voor de promotiepoule, maar kan dit doen met een topnotering, de 1e plaats in deze najaar competitie van de hoofdklasse.

   

  VVIJ O19-1 begon in september met een nieuw team met nieuwe gezichten en aan trainer Mo Touh en zijn staf de taak om herkenbaar voetbal te spelen en proberen om promotie af te dwingen. Met enkele nieuwe spelers overgekomen van Geinoord startte deze groep inde voorbereiding goed. Er werden hoger spelende jeugdploegen verslagen en ook in de beker ging het wisselvallig en struikelde de ploeg over SO Soest in de 3e wedstrijd waardoor dit bekeravontuur over was na 3 wedstrijden. 

   

  De competitie kende een hele andere start, de ploeg wist de eerste zeven (!) wedstrijden te winnen en stond fier bovenaan. Het eerste puntverlies was in de uitwedstrijd tegen concurrent Houten waar 1-1 gelijk werd gespeeld. Hierna volgden weer enkele overwinningen waarna de ploeg in een discutabele wedstrijd uiteindelijk verloor met 5-3 bij Zwaluwen Utrecht. De laatste 2 wedstrijden werden ruimschoots gewonnen en hierdoor staat de ploeg eigenlijk vanaf wedstrijd dag 1 bovenaan. Ondanks veel blessureleed heeft de ploeg stappen gemaakt. Via deze plaats nogmaals onze dankbaarheid richting   de spelers en trainers van O19-2, O19-3, O17-1 en zelfs O16-1 want zonder jullie hulp hadden enkele wedstrijden niet gespeeld kunnen worden.

   

  As zaterdag volgt dan de laatste wedstrijd waarin VVIJ het op het eigen sportpark Groenvliet kan afronden. Er wordt om 15:00 uur afgetrapt tegen Sporting’70 dat op een vierde plaats staat en nog kans maakt op deelname aan de promotiepoule. Bij winst is VVIJ zeker van de 1e plaats én een plek in de promotiepoule,  dat zou een mooie afsluiting zijn van de najaar competitie.

   

  Een ieder is van harte welkom om de ploeg aan te moedigen in deze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie, aanvang 15:00 uur veld 1.

  Na de wedstrijd, zal Erwin Haarmans in het clubhuis weer een fantastisch optreden verzorgen.

  Tot zaterdag op sportpark Groenvliet.