• Beste VVIJ'er,

  Gisterenavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen genomen die ook ons verenigingsleven raken. Het nieuws dat de KNVB nog met de tweede kamer in gesprek gaat, hebben wij uiteraard ook ontvangen. Echter tot daar meer duidelijkheid en wellicht aanpassingen in komen, houden wij ons aan de nieuwe regels.

  Vanaf zondag 28 november zal ons sportpart iedere dag vanaf 17.00 uur gesloten zijn. Gesloten voor alle trainingen en heeft niemand meer toegang om te gaan sporten. Mochten er wensen zijn om de trainingstijden aan te passen (voor 17.00 uur), dan kunnen we daar over in gesprek gaan. Begeleiding, poort toezicht en overige zaken dienen door de teams zelf in dat geval geregeld moeten worden. Wensen kunnen naar planning@vvij.club.

  Voor wat betreft het weekend, wachten we nog af wat de KNVB gaat besluiten over de competitie. Mocht de competitie eruit gehaald worden, gaan we zorgen voor een alternatief weekend programma. Blijven voetballen vinden we belangrijk, dus daar gaan we alles aan doen, binnen de richtlijnen.

  Wij hopen zeer dat dit slechts beperkingen zijn voor enkele weken of dat de kamer wil luisteren naar de argumenten van de KNVB.

  Blijf gezond!


  Sportieve groeten,

  Bestuur VVIJ