•  

   

  Feyenoord vrouwen- Ajax vrouwen.

  Wij zijn met alle meiden teams van VVIJ op 14 mei naar Feijenoord vrouwen tegen Ajax vrouwen geweest. En het was wel heel goed geregeld door VVIJ die hadden een bus van Kassing gehuurd.                                                                             

  De bus was er om 11:45 uur, dus iedereen moest om 11:45 er zijn omdat de bus om 12:00 uur vertrok.

  Het was heel gezellig in de bus met alle meiden van VVIJ. We kwamen aan bij het Stadion de Kuip.                                                                 

  En we gingen met je eigen team in een vak zitten, en je kon eten en drinken halen.

  Er waren wel de meeste, die voor Ajax waren, dus als we gingen juichen werden we heel boos aangekeken omdat  we in een Feyenoord vak zaten, maar dat maakte ons niks uit.

  De uitslag van de wedstrijd werd gewonnen door Ajax met 1-4. En op het einde hadden we een ontmoeting met Zaina Bouzerrade van Ajax, we gingen met haar op de foto omdat ze bij VVIJ is begonnen en nu al bij Ajax speelt, dus het leek heel leuk om met haar op de foto te gaan. En toen de wedstrijd klaar was en wij klaar waren met de foto gingen we met z’n allen naar buiten om voor het stadion (de Kuip ) een foto te maken met alle meiden teams van VVIJ. En daarna gingen we naar de bus.  En toen we in de bus zaten kregen we van de trainers AA drink, voor de terugreis. Het was een vermoeiende dag. En we kwamen om kwart voor 6 weer bij VVIJ. Het was heel leuk en gezellig met alle meiden. 

  VVIJ  heeft alles top geregeld.

  Het was een leuke en gezellige dag.