• Vanuit de scheidsrechterscommissie kunnen we met trots melden, dat Danny Smiesing en Richard Helmes maandag jl. met goed gevolg de opleiding tot scheidsrechterscoördinator hebben afgerond. Hiermee is er weer een goede stap gezet in het nog verder professionaliseren van de commissie en het scheidsrechterskorps.  

   

   Op de foto: Danny Smiesing (2e van links) / Richard Helmes (3e van rechts) 

  Beide heren houden zich voornamelijk bezig met het aanstellen, begeleiden en opleiden van scheidsrechters  voor alle leeftijdscategorieën. Zo kunnen we melden van we op vrijdag 22 november weer gaan starten met de cursus verenigingsscheidsrechter, waaraan 11 leden van VVIJ zelf meedoen. Zo blijven we investeren in nieuwe scheidsrechters, want we willen er naartoe om alle wedstrijden te voorzien van een gediplomeerde scheidsrechter.

  Daarnaast organiseren we het gehele jaar door thema-avonden, waarbij iedereen welkom is. Onderwerpen die dan op de agenda staan zijn o.a.: (nieuwe) spelregels, hoe wordt ik een goede (assistent) scheidsrechter, succesverhalen, agressie op en rond het veld en hoe gaat een scheidsrechter hiermee om, interessante cases die een scheidsrechter heeft meegemaakt, en nog veel meer.

  Ben je geïnteresseerd en zou je ook aan willen sluiten bij het professionele scheidsrechterskorps, schiet ons dan even aan of stuur een mail naar VVIJ.SCHEIDSRECHTERS@OUTLOOK.COM.

   

  Met vriendelijke groet,

  Richard Helmes

  Voorzitter scheidsrechterscommissie VVIJ