•  

   

  VVIJ — Elinkwijk blijft met 2-2 onbeslist.

   Zaterdag was er weer een kraker op Sportpark Groenvliet. Onze boys moesten het deze middag opnemen tegen Elinkwijk en met weer veel support langs de lijn beloofde het een mooie voetbalmiddag te worden. Om 14.30 uur werd er afgetrapt olv scheidsrechter Bos. Met de volle buit van 15 punten uit 5 wedstrijden waren de velen langs de lijn benieuwd of de boys deze lijn konden voortzetten met weer een 3 punter. Het werd al gauw duidelijk dat Elinkwijk hieraan niet mee wilde werken, want VVIJ kon weinig inbrengen gedurende de gehele eerste helft. Het was Elinkwijk dat de score opende en de 0-1 op het scorebord liet zetten. Onze boys waren slordig in de passing en na weer een onoplettendheid waren het weer de gasten die zelfs de 0-2  scoorden. Dat was slikken voor alles wat VVIJ een warm hart toedraagt. Kon VVIJ hier niets tegenover zetten? Helaas niet en na 45 minuten met een 0-2 score; wie geloofde er nog in een mooi resultaat? In het voetbal is het echter pas beslist als de scheidsrechter voor het laatst heeft geblazen. Hierbij willen we toch even vermelden dat dhr Bos floot en dat foutloos deed deze wedstrijd .

  Met weer een overvol clubhuis konden de supporters zich tegoed doen aan een drankje en een hapje, waar de spelers het gingen het doen met het oh zo bekende kopje thee.

  De 2e helft een herboren VVIJ! Nu werd er geknokt voor elke meter en was er duidelijk meer inzet. Elinkwijk kon niet meer het spelletje spelen van voor de rust, doordat onze boys hun daar niet meer de gelegenheid voor gaven, daar zij bij vele duels nu wel als winnaar tevoorschijn kwamen.

  Het duurde ook niet lang dat de Man of de Match deze middag, Melle van Gaal, met werkelijk een wereld kopbal de 1—2 op het scorebord kon laten zetten. Iedereen ging er weer in geloven en de bank van Elinkwijk werd toch wat onrustiger en dacht; “het zal toch niet dat we die 2-0 weg gaan geven”. Nou die gedachte had Melle wel ,want in de 85e minuut was hij het weer die met weer een mooie kopbal de keeper kon verschalken en de 2-2 kon laten aantekenen. Wat niet voor mogelijk werd gehouden werd toch nog bereikt en zo klonk na 94 minuten het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bos. Met het gelijke spel deze middag konden onze boys toch wel tevreden zijn gezien het spel van de 1e helft. Of Elinkwijk tevreden was? wij denken het niet maar bij ons is de gedachte dat als je niet kan winnen je moet je zorgen dat ook niet verliest.

  Het was hierna weer dringen in het clubhuis, maar er waren genoeg barmedewerkers om iedereen te kunnen voorzien van een drankje en onder begeleiding van de muzikale klanken van, inmiddels onze huiszanger Ewin Haarmans, was het nog heel lang erg gezellig .

  Zaterdag a,s gaan we naar JSV, de wedstrijd begint om 14.30 uur!

  Gr van een Supporter