•  

   

  Maatregelen per 5 juni 2021 voor VVIJ;

  Het kabinet heeft vrijdagavond 28 mei de maatregelen versoepeld. Deze nieuwe maatregelen gaan in vanaf zaterdag 5 juni 2021.

  Een belangrijke update is dat:

  * Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.

   Op hoofdlijnen betekent dit:

  · Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Kijk goed in de voetbal.nl app voor de Regiocup. 

  · Het clubhuis en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.

  · De buitenbar is geopend. Voor het terras geldt dat het niet mogelijk is van tevoren te reserveren, indien er plek is kan er gezeten worden.

  ·  Alle basisregels blijven gelden: ga thuis naar het toilet, was je handen thuis voordat je naar de training/wedstrijd komt, houd afstand, nies in je elleboog, geen handen schudden, gebruik je eigen bidon, jeugdspelers houden 1.5m afstand tot de coach, senioren houden buiten het veld 1.5m afstand.

  · Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.

   Respecteer elkaar en respecteer de regels, alleen op deze manier krijgen we corona samen onder controle.

   

  Met sportieve groet;

  Bestuur VVIJ