• Het werd een mooie en sfeervolle avond. 

  Zaterdag 23 maart daar zagen vele vrijwilligers naar uit, voor een dank je wel van de club, voor alle vrijwilligers.

  Een aantal vrijwilligers waren de laatste weken druk geweest met de voorbereiding en zaterdagmiddag gingen de deuren om 18.00 uur voor een uurtje op slot om alles tot in de puntjes te verzorgen, want om 19.00 uur ging het feest beginnen.

  Er waren multiculturele kraampjes neergezet en daarin konden de vrijwilligers iets te eten proeven uit verschillende landen en een groot succes dat werd het zeker. De opkomst was overweldigend en voor de organisatie was dit een extra verrassing dat zo velen op deze avond waren afgekomen.

  Maar zoals al vele jaren moest ook de vrijwilliger van het jaar weer bekend gemaakt worden en het was dan ook een grote verrassing voor Ton van der Griend dat hij de uitverkorenen werd deze avond. Ton is al vele jaren een bekende verschijning binnen de club en dit jaar heeft hij de opstart onder zijn hoede genomen van het 2e seniorenteam van de zaterdag. Uit handen van Henny Peek kreeg hij de hieraan verbonden Bokaal: de Jack vd Hoogen prijs uitgereikt. De verrassing was nog niet compleet, want er waren vele familieleden van Ton aanwezig, waaronder, zijn vader en moeder die vele jaren veel hebben betekend voor de club VVIJ.

  Met de overhandiging van zijn oorkonde en felicitaties kon Ton zich, samen met zijn vrouw, storten in het feestgedruis, waar tot in de late uurtjes dan ook gebruik van werd gemaakt, door allen die aanwezig waren. 

   

  Ik denk namens alle vrijwilligers dank en chappo voor deze mooie avond.

   

  Met vriendelijke groet,

  een Vrijwilliger