• Two-face

  1 nov 2019 Paul
 • Two-face

  Tot mijn spijt heb ik vanwege drukke werkzaamheden momenteel weinig tijd om een uitgebreid verslag te schrijven over de verrichtingen van ons vlaggenschip.

  Zondag speelden we thuis tegen Excelsior ’20. Een ploeg die vooraf een puntje meer had dan wij. Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft werkelijk geen vuiltje aan de lucht. De 2-0 voorsprong bij rust was dik verdiend. Een wonderbaarlijk mooi doelpunt van Raoul. Vanaf rechts schiet hij op dertig meter van het doel van Excelsior ’20 de bal over de verbouwereerde keeper, 1-0. Een prima aanval wederom vanaf rechts . Een prachtige voorzet van Michan op Nik die bij de tweede paal simpel de bal intikt, 2-0. Daarna nog mogelijkheden om de wedstrijd definitief in het slot te gooien maar helaas.

  De tweede helft verliep duidelijk anders. We zakten massaal in en kwamen nog nauwelijks op de helft van tegenstander. Echt gevaarlijk werd het eigenlijk niet maar Pascal, onze stand in voor Joey, ging bij een dwarrelschot onder de bal door, 2-1. De ploeg uit Schiedam rook bloed. We kregen de bal niet meer weg. Met bijna negentig minuten op de klok kwam een bal ongelukkig op hand van Tom van der Horst. Penalty, direct rood voor Tom en 2-2! Daarna fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

  Erg zuur dit gelijkspel. Ik heb even teruggekeken op VoetbalTV naar de vermeende handsbal maar kon niet echt zien of Tom zijn hand uitstak of dat hij zijn handen voor zijn lichaam houdt. Het blijft natuurlijk vervelend dat je op deze wijze een zekere overwinning uit handen geeft. Anderzijds moet je je achter je oren krabben hoe het mogelijk is dat deze ploeg langszij kan komen. Zeker ook de verdienste van Excelsior’20 maar met dank aan VVIJ dat en masse stopte met voetballen!

  PL

  VVIJ 1 – Excelsior’20 1 2-2

  Opstelling VVIJ:

  Pascal Florie, Casper Baggen (Jesse Vermeulen), Tom van der Horst, Jeffrey van de Werken, Jelle Vergeer, Raoul D’Hollosy, Brian Siegelaar (Ido Looren de Jong), Michan Galekop, Nik Jongbloed (Bram van Buuren), Tamer Ugur, Vincent de Weger.