• De selectie is weer terug op eigen bodem na een zeer geslaagd trainingskamp in Turkije. Teammanager Metin had alles tot in de puntjes geregeld om er een succesvol trainingskamp van te maken zelfs het weer had hij op zijn hand het werd een zonovergoten 5 dagen. Zelfs enkele boys hadden hun zwemkleding meegenomen en ze werden niet teleurgesteld om een duik te kunnen nemen. Zelfs Peter gaf hier ook  gehoor aan.  

  Het werden mooie dagen en  na een lange vlieg- en busreis arriveerden we om 4.30 uur in de morgen op vrijdag 10 januari in het mooie hotel wat geheel tot onze beschikking stond, werden de kamers verdeeld en konden velen nog even hun bedje opzoeken.

  Om 11.00 werd iedereen weer verwacht voor het overheerlijke ontbijt en onze kok Joey zorgde ervoor dat er een heerlijk gebakken eitje kon worden afgehaald in de keuken.

  In de middag was er een wandeling door Cesme en tevens een bezoek aan de voetbalclub Cesme Sport.

  In de avond vertrokken we met de bus naar de grote plaats Izmir waar een heerlijk diner was geserveerd welke werd afgesloten met een disco waar de boxen luid te horen waren en dat was een teken dat diverse stafleden besloten om in een wat rustigere omgeving de avond voort te zetten welke tot in de late morgen duurde inclusief de busreis weer terug naar het hotel in  Cesme .

  Zaterdag was de dag van de training en deze werd in een mooi zonnetje geheel afgewerkt onder toeziend oog van veel Cesme toeschouwers. Alle materialen hiervoor, waren geregeld door deze club.

  Hierna was de avond van de BBQ die was geregeld door Metin en de eigenaar had dit perfect geregeld, zelfs nog met een drankje erbij . Hierna de quiz en die was gemaakt door Joey –Jeffry-en Jesse. Nadat de winnaar bekend was werden de kaarten opgezocht om te klaverjassen en toepen ,waarbij Metin zijn eigen regels bepaalde en dit werd dus echt hilarisch.  De boys gingen weerwolfen en dat was te horen ook . Al met al was het weer heel gezellig tot in de late uurtjes

  Zondag was alweer aangebroken en dit was de dag van de match tegen Cesme Sport een gedeeltelijke betaalde club . Wim vd Poel was overgevlogen om deze wedstrijd in goede banen te leiden samen met Wim Berculo die zijn rentree maakte werd het een mooie strijd waar eerst de nodige cadeaus werden overhandigd door beide partijen ,en met een 1-1 rustand ,doelpunt van Bas werd de 2e helft met diverse andere spelers een Walk Over en met fraaie doelpunten van Bram Nicky Ido en Bryan werd de eindstand 6-1 voor de boys. De ontvangst was super door de club, water fruit etc alles werd ons aangeboden.

  De heerlijke broodjes door Metin geregeld na afloop was meer dan welkom ,hierna was iedereen vrij om zelf in te vullen en de staf met supporters zochten de mooie haven op en zij werden daar gebracht door de commissaris van de politie die hierna nog even samen met Metin op pad gingen . Het was hier heerlijk vertoeven in het zonnetje en na de terugwandeling naar hotel werden de kaarten weer opgezocht en er werden Pizza’s besteld . Een mooie dag werd weer afgesloten in het hotel.

  Het is alweer maandag en de reis ging vandaag naar Izmir. Voordat we naar Izmir vertrokken, was er een hele mooie ontvangst door het gemeentebestuur aldaar waar diverse attenties werden uitgewisseld door beide partijen, w.o een gesigneerd shirt van VVIJ. In Izmir werd door vele de Hamman  bezocht . Sommige kozen ervoor om de omgeving te verkennen ,en rond 17.00 uur werd de trip voortgezet naar het Centrum van Izmir waar verschillende spelers nog even de nodige inkopen konden doen en een afsluitend drankje met mosselen op de boulevard, daarna ging het weer huiswaarts naar het Hotel.

  Dinsdag was weer aangebroken en dat betekende koffers weer inpakken en de terugreis naar Amsterdam voorbereiden. Het waren zeer geslaagde dagen en de gehele selectie dankt de club VVIJ en  in het bijzonder Metin die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt. Wij allen hopen op een mooie 2e seizoenhelft.

  Teambegeleider Henny Peek