• Inmiddels zijn de conceptindelingen bekend gemaakt en weet elke speler waar hij of zij volgend seizoen in zal gaan spelen. Ook voor volgend seizoen zullen we als vereniging ervoor moeten zorgen dat al deze teams voorzien moeten worden van een trainer.

  Het streven van VVIJ is om vooral te putten uit trainers die voortkomen uit de eigen gelederen maar het kan haast ook niet anders dat we soms aangewezen zijn op het aantrekken van externe trainers.

  Voor wat betreft het trainerskader van het breedtevoetbal, wat voornamelijk bestaat uit vrijwilligers en verenigingsleden, hebben we in het afgelopen jaar ongeveer aan 30 trainers al een KNVB cursus aangeboden (pupillen- en juniorencursus). Hiermee beogen we om het gehele trainersgilde naar een hoger niveau te brengen. Uiteindelijk zullen hierdoor ook de spelers in de breedteteams kwalitatief betere trainingen krijgen wat ten goede zal komen aan hun ontwikkeling.

  Verder hebben we als VVIJ ook een beleid uitgezet om de neutraliteit van de positie als selectietrainer te bevorderen door hier te kiezen, voor zover dit mogelijk en haalbaar is, voor onafhankelijke en gediplomeerde trainers.

  Na een ware zoektocht en vele gesprekken is het ons dan uiteindelijk grotendeels gelukt om de trainersstaf voor de selectieteams van volgend seizoen samen te stellen.

  Wij zijn dan ook zeer verheugd om dit met jullie te delen.

  In onderstaande tabel het overzicht van de betreffende trainers:

  Selectieteam

  Hoofdtrainer (s)

  O19-1

  Jasper Heutink

  O17-1

  Rob de Beurs / Thijmen Schimmel

  O16-1

  Kees van der Hoeven

  O15-1

  Simon van Basten

  O14-1

  Arno Hendriks / Swen de Haan

  O13-1

  Robbert Linger

  O12-selectie

  Hans Agema / Jiri de Jong

  O11-selectie

  Andre Koer

  O10-selectie

  Matthew van der Mark

  O9-selectie

  Co v.d. Hoogen / Frans van Doorn / Gijs Kanne

  O8-selectie

  Bart Kerkhof / Maarten Eijkelenstam / Tim van Buuren

  MO19-1

  Marcel Noot

  MO17-1

  Seyfedin Jonuzov / Marcel Rauwerda

  MO15-1

  Robert Fogu

  MO13-1

  Nog niet bekend

  Verder willen we een ieder ook al meegeven dat er vanaf volgend seizoen ook meer aandacht aan de keepers zal worden geschonken. We hebben inmiddels een team opgesteld van een keepers coördinator en keepertrainers. Hierover meer in de komende week!