•  

   

  Beste leden,

  Met ingang van het seizoen 22/23 gaat VVIJ met het eerste elftal op zaterdag spelen.
  De KNVB heeft het mogelijk gemaakt om voor alle standaardmannen teams de horizontale overstap te maken van de zondag naar zaterdag en andersom. Zoals jullie weten hebben wij als vereniging reeds op deze trend ingespeeld en heeft VVIJ twee jaar geleden naast de zondagselectie ook een zaterdagselectie opgestart.

  Dit seizoen is Fabian Schaken hoofdtrainer van zondag 1 en Mo Touh hoofdtrainer van zaterdag 1.
  Beide trainers willen we heel erg bedanken voor hun enthousiasme en inzet ondanks de lastige Corona seizoenen.

  Wij hebben er als vereniging alle vertrouwen in dat Fabian een mooi resultaat gaat neerzetten om op deze manier het einde van het zondagvoetbal bij VVIJ op een waardige manier af te sluiten!

  Nu het mogelijk is gemaakt om de horizontale overstap te maken, hebben we als club een aantal belangrijke stappen te maken. Een daarvan die we reeds gemaakt hebben, was het kiezen van een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

  Het is een lastige keuze geweest, maar met trots kunnen wij mededelen dat Mo Touh hoofdtrainer zal worden van ons 1e elftal.

  Mo is een echte clubman. Hij heeft 6 jaar in het eerste elftal van VVIJ gespeeld, 13 jaar de jeugd getraind en het afgelopen seizoen is hij trainer geweest van zaterdag 1 (uitkomend in de 4e klasse).

  Mo is een ambitieuze trainer.
  De vereniging heeft er alle vertrouwen in dat Mo deze groep spelers verder kan ontwikkelen.

  Het bestuur van VVIJ wenst Mo heel veel succes en plezier met deze talentvolle en jonge groep spelers.

  Met sportieve groet;
  Bestuur VVIJ

  Wedstrijdprogramma van VVIJ uit en thuis