• Tot slot

  30 mei 2019 Paul
 • Tot slot

  De allerlaatste wedstrijd van het seizoen was er een tegen Antibarbari. De studenten uit Rotterdam waren net als VVIJ veilig. De twee doelpunten die door beide ploegen werden gescoord waren van ongekende schoonheid. Allereerst het doelpunt van Melle. Melle werd vorige week node gemist maar bewees maar weer eens dat hij in de lucht niet te kloppen was. Een prachtige voorzet van Nik werd snoeihard ingekopt achter de kansloze keeper van Antibarbari. De voorsprong was echt van zeer korte duur. Vanaf links schoot de beste man van de bezoekers de bal loepzuiver diagonaal de bal in de verste kruising. Beide goals waren de hoogtepunten van de eerste helft. In de tweede helft werd er nog wel gepoogd om te scoren maar beide ploegen hadden het vizier niet op scherp.

  VVIJ eindigt met 32 punten op de tiende plaatst vlak achter Antibarbari. Het seizoen zit erop. Een seizoen met twee gezichten. Voor de winterstop volop gestreden om de eerste periode te behalen. Na de winterstop proberen de vrije val een halt toe te stoppen. Het is soms ondoorgrondelijk hoe zoiets kan lopen. Laten we maar vooruitkijken en hopen op betere tijden. Er was vandaag het afscheid van Stefan, Melvin, Bradley en aanvoerder Michiel (toch niet geschorst vandaag). Stefan en Melvin gaan volgende jaar het tweede versterken. Bradley en Michiel gaan hun voetballoopbaan bij een andere club voortzetten. Allen waren zij van grote waarde voor VVIJ en wens ze succes en plezier in het nieuwe voetbalseizoen.

  Tot slot! De afterparty was in volle gang toen ineens Erwin Haarmans de microfoon greep. Hij begon warempel te zingen. Ik ken Erwin al heel lang maar dat hij jarenlang stiekem in de badkamer heeft zitten oefenen dat wist ik niet. Hij zong als een volleerd zanger en zou bij de Toppers niet misstaan. Misschien kan hij vaker na afloop van een wedstrijd van het eerste van VVIJ komen zingen. Laat Jerremy, zijn zoon, nou overschrijving hebben aangevraagd naar VVIJ……

  PL