• THEMA-AVOND VVIJ – 13 FEBRUARI 2019 - PUPILLENSCHEIDSRECHTER

  11 feb 2019 Paul Van der Mark
 • Thema-avond VVIJ - 13 februari 2019
  SPELBEGELEIDER/ PUPILLENSCHEIDSRECHTER

   

  Iedereen is van harte welkom aankomende woensdag!

  In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballertjes. Daaraan kan je als spelbegeleider of pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van wedstrijden zijn we voornemens een thema-avond Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter te organiseren in het clubhuis van VVIJ.

  Meerdere leiders/trainers/ouders/leden hebben deze behoefte geuit bij de scheidsrechterscommissie en zij zullen deze avond dan ook professioneel aanpakken.

  Tijdens deze avond zullen we o.a. ingaan op de volgende aspecten van het begeleiden van pupillenwedstrijden:

  • Wedstrijdvormen 6x6 en 8x8

  • Spelregels en het toepassen daarvan

  • Wedstrijdzaken app

  • Sportiviteit en respect

  Naast deze theoretische avond is het belangrijk om dit ook een keer in de praktijk toe te passen. De zaterdagen daaropvolgend is het dan ook de bedoeling onder begeleiden een pupillenwedstrijd te fluiten. Vervolgens zal er nog een extra bijeenkomst gepland worden om je ervaring met anderen te delen en na goed vervolg een certificaat van de vereniging in ontvangst te nemen.

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over hoe je een pupillenwedstrijd op de juiste moet begeleiden, kom dan op 13 februari om 19:30 uur naar het clubhuis van VVIJ. De avond duurt ongeveer 2 uur en Richard Helmes (scheidsrechterscoördinator) zal dan uitleggen wat de rol van Spelbegeleider/ Pupillenscheidsrechter exact inhoud.

  Om een goed idee te krijgen van wie allemaal geïnteresseerd is, zouden we graag een mail ontvangen als je voornemens bent om de thema-avond bij te wonen.

  Met vriendelijke groet,

  Scheidsrechterscommissie VVIJ
  e-mail: vvij.scheidsrechters@outlook.com