• HET WEL EN WEE VAN VVIJ 2 ZONDAG SEIZOEN 2018-19;

  TERUGBLIK 1E SPEELDAG:

  Zes van de zeven wedstrijden haalden het einde ondanks de overvloed van regen op deze dag, Een wedstrijd haalde het echter niet KFC 2 - SDZ 2 werd gestaakt bij de stand; 1-0. De zes wedstrijden waren goed voor zes winnaars o.a. VVIJ 2.

  Zoals verwacht won so Soest 2 de thuiswedstrijd tegen sva Papendorp 2; 3-0.

  Sporting deed goede zaken in Bovenkerk/Amstelveen waar Roda'23 op eigen terrein werd verslagen; 1-3.

  Pancratius hield eveneens de punten thuis tegen promovendus Zaanlandia 2: 3-0.

  Hooglanderveen 2 versloeg FC Abcoude 2: 3-2, Teleurstellend voor FC Abcoude na zijn terugkeer in de rsv 1e klasse B,

  VVIJ 2 won sinds 21 januari 2018 weer een wedstrijd. Destijds werd de tegenstander van a.s. weekend Legmeervogels verslagen; 4-1. In tegenstelling tot FC Abcoude pakte VVIJ 2 de draad weer op met een overwinning in Amsterdam- Oost bij Zeeburgia 2: 2-3. Twee goals van Peter Woest en de winnende treffer was van Danny Verhoef. VVIJ speelde een goede wedstrijd en verdiende zeer zeker de overwinning, ondanks dat Zeeburgia een paar keer van afstand de lat raakte aldus coach Dirk Elbertse.

  Legmeervogels, eveneens gedegradeerd zoals VVIJ uit de rsv hoofdklasse versloeg op Sportpark Randhoorn in Uithoorn Zwaluwen Utrecht 2: 3-0

  VOORUITBLIK 2E SPEELDAG:

  Welke teams gaan na de wedstrijden van deze 2e speeldag aan de leiding met tweemaal winst op rij ?

  Sportpark Groenvliet IJsselstein ziet twee winnaars van de 1e speeldag; VVIJ 2 - Legmeervogels 2. Vorig seizoen won VVIJ 2 deze ontmoeting met duidelijke cijfers: 4-1. De enigste overwinning voor VVIJ dat seizoen in de hoofdklasse. Goede vooruitzichten wellicht want beide teams zullen mutaties hebben ondergaan in de zomer. VVIJ 2 is elke week puzzelen wie gaat spelen of kan spelen, want de lijst van afwezigen voor uiteenlopende redenen is lang. VVIJ 2 goed genoeg voor de volle winst.

  Sportpark Voordorp in Utrecht heeft eveneens twee winnaars van de 1e speeldag. Thuisclub Sporting'70 ontvangt uit Badhoevedorp Pancratius. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een zege voor de gasten; 0-4 en de return ging eveneens verloren; 2-1. Tijd voor een sportieve revanche voor Sporting;'70. Kan deze maal Sporting het thuisvoordeel "verzilveren" ?

  De overige twee winnaars van de 1e speelronde zijn: Hooglanderveen 2 dat te gast is bij het voormalige Magreb'90 nu onder een andere naam; sva Papendorp .

  so Soest, eveneens een uitwedstrijd, bij Zaanlandia. Winst voor sva Papendorpen so Soest ?

  FC Abcoude kan op eigen veld aan de Hollandse Kade zijn eerste overwinning boeken tegen KFC. Hoewel KFC eindigde vorig seizoen 3e in de rsv 1e klasse A en kon ook geen promotie afdwingen via de nacompetitie. Dus met deze ingrediƫnten zal het niet zo eenvoudig zijn wie nu eigenlijk favoriet is, Toch FC Abcoude met thuisvoordeel. ?

  SDZ uit Amsterdam ontvangt Roda'23 sportparkTransformatorweg. SDZ ietsjes favoriet door het thuisvoordeel of pakt Roda'23 dat vorigseizoen na Kampong, so Soest en Hercules the best of the rest vertegenwoordigde. Nu wel de volle winst ?

  Sportpark Welgelegen aan de Grebberglaan in Utrecht is het decor voor de wedstrijd Zwaluwen Utrecht 1911 2 tegen Zeeburgia 2. Beide teams verloren hun openingswedstrijd. Wie gaat die hatelijke nul in de punten- kolom vervangen door een 1 of 3 ? Het zal geen gemakkelijke opgave worden voor de thuisclub, want hoewel Zeeburgia niet meer het team van vroegere jaren is, het is nu beetje heen en weer tussen 1e en 2e klasse de afgelopen seizoenen, Zeeburgia is licht favoriet voor deze ontmoeting.