• Onze nieuwe TC stelt zich voor

  27 okt 2017 Beheerder
 • Nieuwe TC VVIJ

  Vlnr: Rene Verheul, John van Loen, Trudy van Doorn en Niermel Ramkhelawan

  Beste VVIJ-ers,
  Mijn naam is René Verheul, net 45 jaar en woonachtig in IJsselstein. Vader van twee prachtige kinderen en mooie vrouw. In het dagelijks leven ben ik sinds kort ondernemer in de verlichting.

  Dit seizoen heeft VVIJ mij gevraagd om als Hoofd Onderbouw John van Loen te komen ondersteunen bij de jongste(onderbouw) jeugd van VVIJ. Sommige van jullie kennen mij misschien als trainer/coach van JO12-4, maar ik ben al een kleine 25 jaar actief als trainer op diverse niveau’s. Mijn trainersloopbaan ben ik begonnen bij Sporting ’70 in Utrecht bij de F-pupillen. Daar ben ik twee seizoen actief geweest. Eenmaal verhuisd van Utrecht naar IJsselstein ben ik begonnen met het trainen van de D1, en later de B1 en A1 van VVIJ. Na het behalen van mijn trainerslicenties heb ik de kans gekregen om bij SV Houten de C1 te trainen die destijds uitkwam op tweede divisie niveau. Daarnaast heb ik mogen meedraaien bij de KNVB bij Onder 11 & 12, zowel jongens als meisjes.

  In al deze jaren heb ik veel gezien en geleerd! Met als hoogtepunt trainen op hoog niveau in Amerika met onder andere Pepijn Lijnders en Edmond Claus, maar ook met keepers trainers als Gerrit Panhuis en Frank Hoek. Kortom, veel vlieguren gemaakt om zelf een betere trainer te worden. En dan nu Hoofd Onderbouw bij VVIJ!!

  Als Hoofd Onderbouw heb ik mezelf een doel gesteld. Een doel dat realistisch, haalbaar en succesvol moet zijn tot aan de laagste elftallen binnen de onderbouw. Ten slotte wil elke speler, ongeacht zijn/haar niveau, zichzelf ontwikkelen tot een betere voetballer. En dit alles met veel plezier en uitdaging wat past bij het niveau waarop de speler(ster) speelt.
  "Baas over de Bal" zal dan ook de rode draad worden in de onderbouw. Dit kan ik niet alleen, maar gelukkig zijn er veel enthousiaste trainers binnen VVIJ om dit te realiseren. Hoe? Ook daar heb ik een idee bij, maar zal dit eerst intern bespreken voordat we het uitrollen. Uiteraard zijn alle ideeën welkom want als trainer ben je nooit uitgeleerd. En daar leer ik ook weer van. Ik zou het daarom ook geweldig vinden mijn visie te delen om op deze manier van VVIJ een vereniging te maken waar iedereen binnen de regio wil voetballen.

  Mijn naam is John van Loen en ben HJO (Hoofd Jeugd Opleiding) van VVIJ IJsselstein.
  Geboren 4-2-1965 op de 2e Daalsedijk in hartje Utrecht. Getrouwd met Conny en een zoon van 26 jaar die ook zijn opleiding heeft genoten bij VVIJ en 3 jaar in het 1e van VVIJ heeft gespeeld.
  Ik zit mijn hele leven al in de voetballerij. Vanaf seizoen 1983 tot 1998, ruim 15 jaar profvoetballer geweest. Bij FC Utrecht begonnen en daarna Roda JC - Anderlecht - Ajax - Feyenoord - San Frecce Hirochima - FC Utrecht en als laatste club Hapoel Nicosia. Bij deze clubs hebben wij vele prijzen gewonnen: 3x KNVB beker - 2x landskampioen - 1x UEFA cup - 1x Supercup. Verder ben ik international geweest, mijn eerste wedstrijd voor ’t grote Oranje was tegen België 2-1 winst in 1985. In 1990 heb ik het WK in Italië waar ik een wedstrijd heb gespeeld tegen Ierland. Mijn allerlaatste wedstrijd was op Cyprus bij Hapoel Nicosia. Door een zware blessure moest ik stoppen met voetballen, ik was 32 jaar.


  Vanaf het moment dat ik stopte ben ik gelijk begonnen met coachen. Ik ben begonnen bij de A1 van FC Utrecht en daarna 2 jaar B1 van FC Utrecht. Na 3 jaar jeugd trainen heb ik 6 jaar als assistent gewerkt met Foeke Booy, samen 2x de beker gewonnen en 1x de super cup en1,5 jaar hoofdtrainer met Willem van Hanegem. Verder als assistent bij Sparta R en FC Groningen. Als coach van 3 amateur teams. Bij al deze clubs heb ik gewerkt met hele goede coaches waar ik veel heb opgestoken en geleerd, zowel de goede als de mindere dingen. Coaches als van Gaal, ten Cate, de Mos, Wim Janssen, v. Hanegem, Beenhakker en Rinus Michels. Van al deze trainers heb ik veel opgestoken qua trainingsopbouw zowel technisch als tactisch.
  De laatste jaren ben ik in het buitenland geweest: Japan, Azerbaijan en China. Als Technisch Directeur Hoofd Opleidingen in deze landen heb ik een andere kijk gekregen op trainen. De jeugd in deze landen trainen anders dan in Nederland. Langer, zwaarder, mentaal en sneller. Met die gedachte wil ik als HJO langzaam de trainingen/onderdelen implementeren bij de jeugd van VVIJ.
  Als HJO moet je niet alleen willen werken. Daarom zeg ik tegen iedereen het gaat niet om ik maar om wij, daarom ben ik blij dat ik met een goed team ga samenwerken.

  Rene Verheul (onderbouw), Niermel Ramkhelawan (bovenbouw) en Trudy van doorn (TZJ) ieder persoon heeft zijn kwaliteiten en daarom zijn wij een goed team die er 100% voor gaat om de jeugd weer een zetje de goede richting op te kunnen geven.
  Wat ik wil met de jeugd afdeling is, dat de VVIJ jeugd herkenbaar gaat spelen door een goede visie en een goede structuur. Plezier staat hoog in het vaandel, tuurlijk wil elke trainer hoog voetballen, maar voor dat je dat kunt moet er veel arbeid verricht worden. Zowel de jongens als de meisjes moeten met plezier naar de trainingen en wedstrijden komen.
  Ik als HJO wil graag ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes uitnodigen om de jeugdafdeling van VVIJ weer een warm hart toe te dragen en aan te moedigen op een positieve gezonde manier.

  Mijn naam is Niermel Ramkhelawan, net 40 jaar geworden en woon in Benschop.


  Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. In het dagelijks leven ben ik ondernemer.
  Ik loop inmiddels zo’n 4 jaar rond bij VVIJ. Dit vanwege mijn 2 zoontjes die hier voetballen(den), de oudste in de 016-1 en de jongste is vorig jaar vanuit de 08-1 vertrokken richting FC Utrecht 09-1.
  Zelf ben ik met voetballen bij Elinkwijk begonnen en na een paar jaar bij Feyenoord, AJAX , PSV, FC Utrecht en Go Ahead Eagles stage te hebben gelopen, heb ik uiteindelijk voor Feyenoord gekozen.
  Gedurende deze periode heb ik in de jeugd als contractspeler gespeeld onder Albert Stuyvenberg en John Metgod. Ik ben als jeugdinternational voor het Nederlands elftal 015 t/m 019 uitgekomen onder Rinus Israel en Hans Dorjee.
  Na Feyenoord ben ik naar FC Utrecht gegaan en heb daar onder Foeke Booy en Jan Wouters gespeeld om vervolgens mijn carrière voort te zetten in de Jupiler League bij VVV Venlo onder Hennie Spijkerman (huidig ass.trainer AJAX)
  Nu als HJO Bovenbouw heb ik mezelf een aantal doelen gesteld. We gaan dit als TC helemaal doorwerken en zullen dit ook op de site kenbaar gaan maken.

  Een van mijn doelen zou ik hierbij toch met jullie willen delen.
  Mijn doel is om elke trainer(ster) en speler(ster) te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dat VVIJ bekend zal staan als een club dat mooi en verzorgd voetbal speelt, waarbij ruimte is voor creativiteit en ontwikkeling, dat er passievol gedreven voetballers spelen die met flair en plezier hun VVIJ spel spelen. En dat zowel trainer(ster) als speler(ster) kunnen zeggen dat ze alles uit zichzelf hebben kunnen halen.
  Dank hierbij ook een ieder die nu al betrokken zijn in een dergelijke taak binnen de club.
  Om onze doelen te verwezenlijken zullen wij jullie hulp keihard nodig hebben. Dus laten we dit samen en met zijn allen doen!! As one Team!

  Ook ik wil mij even voorstellen,
  Mijn naam is Trudy van Doorn, moeder van Lynn en Sven en getrouwd met Remco. Doordat Sven het zo naar zijn zin heeft bij VVIJ, het een vereniging is met veel vrijwilligers heb ik besloten om ook wat te doen voor de club. Vorig jaar begonnen als coördinator bij de JO8 en JO9, wat ik ontzettend leuk vond, ben ik dit jaar gevraagd om TZJ(technische zaken jeugd) te worden. Ik ondersteun de Heren van de TC vooral op organisatorisch vlak. Ben ontzettend blij dat we nu compleet zijn en kunnen beginnen, ik heb er vooral ontzettend veel zin in.