• Met trots presenteren wij jullie de nieuwe website van VVIJ: www.vvij.nl. Twee maanden hard werken heeft ervoor gezorgd dat er een mooie basis staat. Is de site dan nog niet klaar? Ja en nee. De basis is klaar, maar nu is het aan iedereen om de site van inhoud te voorzien.

  Hoe gaat dat precies in zijn werk?

  Teampagina’s
  Ieder team heeft nu zijn eigen teampagina. Iedere teammanager (of coach) kan deze nu voorzien van informatie via SportLink. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een teamfoto. Gebruik hiervoor je SportLink inloggegevens.

  Wedstrijdverslagen
  Daarnaast is het mogelijk om elke week via de website een wedstrijdverslag met foto te plaatsen. Hoe je dat doet lees je op deze pagina.

  Teammanagers vragen hiervoor een wachtwoord aan via communicatiecommissie@vvij.nl.

  Nieuwsberichten en blogs
  Alle wedstrijdcoördinatoren, clusterhoofden en bestuursleden krijgen eigen inloggegevens om berichten te plaatsen op de website. Dit kunnen berichten zijn over bijvoorbeeld wedstrijden, nieuws over aanstellingen of activiteiten binnen de club.

  Vragen, opmerkingen en informatie
  De website kan natuurlijk altijd beter. Wij werken dagelijks aan verbeteringen, maar we kunnen het niet alleen. Heb je vragen, opmerkingen of heb je andere informatie dan teamberichten en wedstrijdverslagen? Laat het ons dan weten via communicatiecommissie@vvij.nl.