• Kledingsponsoring

  In 2011 heeft VVIJ het kledingplan geïntroduceerd. Sindsdien speelt de gehele vereniging in exact hetzelfde tenue. Een fantastische uitstraling ieder weekend op sportpark Groenvliet.Door deze opzet van kledingsponsoring, gelden er een aantal spelregels voor sponsoren die zich aan een team willen verbinden. Wij zetten ze in het onderstaande even op een rij. 

  1. Aan elk spelend lid van VVIJ wordt door de vereniging een tenue (shirt + broek) ter beschikking gesteld. Op ieder tenue staat het logo en de naam van hoofdsponsor ROBA vermeld. Het is voor andere sponsoren niet mogelijk om op tenues te worden vermeld.
  2. Indien u zich als sponsor aan een team wil verbinden, dan is dit uiteraard toch mogelijk. Sponsoren kunnen een team aankleden met trainingspakken, tassen, inloopshirts, jassen of elke andere vorm van kleding.
  3. VVIJ is hiertoe een samenwerkingsverband aangegaan met JAKO en Ralph Sports. Een speciale VVIJ kledinglijn is opgesteld, waarbij door de sponsor met een korting van 10% de spullen bij Ralph Sports kunnen worden besteld.
  4. Door deze afspraken is Ralph Sports de exclusieve leverancier van VVIJ kleding. De door u bestelde spullen zijn voorzien van een origineel VVIJ logo dat uitsluitend door Ralph Sports kan en mag worden geleverd. Als u hier uw trainingspak of tas koopt dan weet u dus zeker dat u in de enige echte officiële VVIJ spullen rondloopt.
  5. Door de afspraken die VVIJ met Ralph Sports Sport heeft weten te maken, krijgt u als sponsor niet alleen een goede prijs, maar een gedeelte van de bij Ralph Sports bestelde VVIJ kledinglijn stroomt rechtstreeks terug in de kas van VVIJ. Zo helpt u de vereniging dus ook financieel.
  6. Als tegenprestatie voor de financiële afspraken, die Ralph Sports garandeert aan VVIJ leden en sponsoren, geldt dat uitsluitend de teams die zijn aangekleed door Ralph Sports uiting kunnen geven aan hun sponsor op de website van VVIJ.

  Concreet betekent dit dat geen artikelen c.q. foto’s op de website van VVIJ kunnen worden geplaatst van niet door Ralph Sports aangeklede teams.

  Het bestuur behoudt zich het expliciete recht voor sponsorkleding die niet aangeschaft is bij Ralph Sports te weigeren op het sportpark. De afspraken gelden immers op basis van exclusiviteit. Als hiervan wordt afgeweken loopt de vereniging broodnodige inkomsten mis.

  Bent u benieuwd naar de VVIJ kledinglijn? Loop even binnen bij Ralph Sports. Het Sluisje 10, Nieuwegein.

  Mocht u nog vragen hebben? Neem dan vooral even contact op met de sponsorcommissie: sponsoring@vvij.nl