•  

   

  Vrijdagmorgen kregen we het trieste bericht dat Marc Koldijk op 55-jarige leeftijd is overleden. Marc was al geruime tijd ziek, maar toch heeft hij met al zijn energie gevochten. Helaas heeft deze strijd kon hij niet winnen. Marc was humor niet vreemd en bij de clubhuiscommissie was hij graag gezien met zijn humor en kookkunsten en culinaire hapjes in de keuken van het clubhuis. Samen met Wim vd Werken draaide hij in de B-ploeg zijn diensten en na afloop gezellig even een biertje. Oliebollen bakken was ook aan hem besteedt en velen konden ze dan komen halen in het clubhuis met de oudejaarsvieringen. Hij had er dan al een dagtaak op zitten, om 7 uur in de morgen was hij al paraat met de voorbereiding hiervan en zijn keukenschort mocht niet ontbreken.

  Ook het carnaval bij Boortje 11 was voor hem elk jaar weer een grote belevenis en zijn hele gezin was ook hierbij aanwezig om deze feestvreugde mee te maken

  Als hij in de keuken was liet hij hij menigeen schrikken als grap om deksels en dienbladen te laten vallen, de chaos was dan compleet en Marc waste zijn handen in onschuld.

  Na enkele maanden van ziekenhuis en revalidatie en weer thuis zou hij weer wat lichte werkzaamheden gaan doen op de vrijdagmorgen in de keuken van het clubhuis. Maar na een telefoontje van Wim vd Werken waar hij toch bleef veranderde alles en hoorde Wim van zijn vrouw José, dat hij toch nog onverwacht was overleden. Wij als VVIJ wensen zijn vrouw José en zijn kinderen Stef en Fleur en verdere familieleden heel veel sterkte toe deze dagen en de komende weken en maanden.

  Marc rust in vrede

  Klik hier voor de rouwkaart van Marc Koldijk