• Ons bereikte vrijdagmorgen het bericht dat onze oud Voorzitter en lid van verdienste Ko Schalwijk was overleden. Hij kampte al langer met zijn gezondheid, maar toch kwam het onheilspellende bericht toch weer onverwacht.

  Ko was voorzitter van VVIJ vanaf 1970 tot en met 1973 en droeg toen de voorzittershamer over aan Toon Uiterwaal. Ko was in IJsselstein geen onbekende met zijn installatiebedrijf en winkel in de Doelenstraat.

  Nadat hij van zijn rust ging genieten samen met zijn vrouw Jopie kon hij met trots zijn elektronicawinkel overdragen aan zijn zoon Marcel. Zijn zoon Patrick ging verder met het installatiebedrijf.

  Ook Postduiven was een grote hobby van Ko naast het voetballen bij VVIJ waar hij later aan ging sluiten bij de oudere spelers van VVIJ om toch nog een balletje te willen trappen en tot op heden was hij nog als niet spelend, lid van trimclub IJsselstein.

  VVIJ en IJsselstein verliezen in Ko Schalkwijk een markant persoon die veel heeft betekend voor de IJsselsteinse gemeenschap. Wij wensen Jopie met haar gezin heel veel sterkte toe met dit verlies.

  Rust in vrede

  Vv VVIJ