•  

   

   

  In Memoriam Bert Vergeer


  Zaterdag in de namiddag kregen wij het droevige bericht dat onze Bert Vergeer was overleden. Velen van ons zullen Bert herinneren als grensrechter bij ons 1e elftal, nadat hij hiermee stopte nam hij de scheidsrechterfluit ter hand. Zowel de senioren als de jeugd zullen wel eens een berisping van hem hebben gehad. Bert zag een grote taak binnen het wedstrijdsecretariaat van de senioren en daar heeft hij vele jaren de ontvangst verzorgt van vele verenigingen met na afloop van de wedstrijd hen een consumptie aan te bieden.
  Tot voor kort was hij nog aanwezig bij de kaartavonden waar hij al vele jaren de kaarters verzorgde van een hapje en drankje. Bert was ook een groot Fan van zijn cluppie Feyenoord en daar genoot hij van. Vrijdagsavond was hij de Barman voor de 35 plus, die na afloop hun drankje konden bestellen, maar als het bij Bert tijd was dan ging de tapkraan dicht. Enkele leden zijn ook nog met Bert naar het Mediapark geweest om daar de live uitzending van Johan Derksen bij te wonen. Ja …….. we zullen Bert gaan missen en dat is toch wel weer een groot verlies voor onze Club.
  Wij wensen zijn vrouw Joke en zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe deze komende tijd en wij als VVIJ zijn Bert heel dankbaar voor wat hij heeft betekend in al zijn vrijwilligerstaken.

  Bert Rust zacht!

  Klik hier voor de rouwkaart van Bert Vergeer