• Maandagmiddag 14 december, bereikte ons het droevige bericht dat ons Erelid en icoon Ad Nagtegaal toch nog onverwachts is overleden . Een groot clubman is heen gegaan! Nog steeds was hij in het clubhuis en langs de lijn bij uit- en thuiswedstrijden en verzorgde hij met het bestuur van de vrienden van VVIJ de jaarlijkse incasso van de vrienden.

  Ook was hij nog regelmatig bij de maandelijkse kaartavonden te vinden om de standen bij te houden en de hapjes te verzorgen. Na het overlijden van zijn vrouw Han was voor hem een ritje naar het sportpark extra welkom en genoot hij langs de lijn van zijn cluppie, ondanks wel eens wat kritische noten over het spel en het wisselbeleid van diverse trainers. Bij de uitwedstrijden was hij trouw en op tijd om samen met Peter de Bruin en de inmiddels ook overledenen Rene Coomans en Helmuth Klein voorin de bus plaats te nemen en zij reisde dan mee met de spelersbus als de vaste supporters.

  Ad heeft veel betekend ook bestuurlijk voor VVIJ. Hij is begonnen als secretaris waarna hij in de jaren van 1974 tot 1981 en met een tussenstop nam hij ook de voorzittershamer in 1985 nog een keer ter hand en is hij ook nog enkele jaren penningmeester geweest. De eerste wedstrijdbal, daar wilde hij graag tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen zijn naam aan verbonden zien, iets wat hij dan ook vele jaren heeft gedaan. Hij had wat over voor zijn cluppie en genoot van de support langs de lijn en in het clubhuis . Zijn 3 zonen en kleinzoon hebben het ook VVIJ shirts om hun schouders gehad en hij was dan vaak ook te vinden om hun te zien spelen. VVIJ verliest in hem een groot icoon en we zullen Ad op gepaste manier herdenken.

  Wij wensen zijn familie heel veel sterkte deze dagen en weken. Wij zeggen graag met oprechte betuiging:

  Ad rust zacht en bedankt voor al de mooie jaren en je inzet voor onze club VVIJ.

  Wilt u de crematieplechtigheid volgen? Deze vindt plaats op 21 december om 1100 uur:

  https://noorderveld.plechtigheidonline.nl/auth/signin

  Gerbruikersnaam: T9UAUHHV

  Wachtwoord: DTHZXPU7