•  

   

  Grensrechter, lijnrechter, vlagger of assistent-scheidsrechter welke naam je er ook aan geeft, deze persoon is onmisbaar binnen de voetballerij en dus ook bij onze vereniging.

   

  Wil jij betrokken zijn bij een team? En genieten van de teamprestatie na de wedstrijd? Maar hou je ook van de voetbalhumor in de kleedkamer? Dan is grensrechter misschien wel iets voor jou!

   

  Het 1e elftal is voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar een grensrechter. Dit elftal komt uit in de 3e klasse KNVB en speelt op zaterdag om 14.30 uur haar wedstrijden. Onze voorkeur gaat uit naar een “vaste” grensrechter. Maar mocht je niet elke zaterdag kunnen en toch interesse hebben dan kan er eventueel een poule van grensrechters gemaakt worden.

  Heb jij een goede kennis van de spelregels, scherp oog voor buitenspel, inworp, corner, ben je gek op het spelletje en een redelijke conditie dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij nemen je graag op in de staf van het 1e elftal (hoofdtrainer, assistent-trainers, leider en verzorgers), de spelersgroep en onze mooie, gezellige club.

  Enthousiast geworden? Mail dan naar: fitah@vvij.club

   

  Zie jijzelf dit niet doen maar weet je iemand wie dit op het lijf geschreven is maak deze persoon dan even attent hierop.