• Geslaagde keepers clinic Feyenoord

  11 okt 2017 Beheerder
 • Dinsdagavond 3 oktober heeft de keepersclinic plaatsgevonden bij VVIJ voor de leeftijdscategorie onder 11 tot onder 15 jaar van jongens en meisjes.

  De aanwezige jeugdkeepers (43) waren grotendeels van VVIJ maar ook keepers van IJFC en Lopik waren aanwezig.

  Deze clinic werd georganiseerd door keeperstrainers VVIJ en in samenwerking met Feyenoord waar VVIJ een samenwerkingsverband mee heeft.

  Na samen een aantal leuke oefeningen te hebben uitgezet op het hoofdveld gingen we van start met de warming up. De keepers ingedeeld in groepjes mochten daarna hun kwaliteiten laten zien bij de verschillende onderdelen. Leuk om te zien dat er fanatiek werd deelgenomen aan de oefeningen. Ouders waren met grote getale aanwezig om hun zoon of dochter te zien schitteren op het veld.

  Na afloop van de clinic werd er door Feyenoord afgesloten en kregen de kinderen een waardebon van VVIJ om in het clubhuis wat lekkers te halen.

  Door Feyenoord werden er Feyenoord magazines uitgedeeld en door Ralphsport werd er een bidon en een sleutelhanger gesponsord.

  Met dank aan de VVIJ-teams die hun reguliere training anders ingedeeld hebben waardoor geheel Veld 1 beschikbaar was voor de clinic.

  Onder leiding van Patrick van Seeters/ Oscar Moens en Remco Heerkens van de Feyenoord Academy en met hulp van onze eigen keepertrainers Marco Zomer, Edwin van de Lans en Marco Peek.

  Maar ook enkele jeugdtrainers onder 19 Fabian Schaken en Marcel van de Togt en onder 17 en 19 keepers Bram Tersteeg, Ticho Zomer en Coen Wintraken is deze avond een succes geworden!

  Wederom een mooi initiatief van Feyenoord en VVIJ.

  Bekijk hier de foto's van de clinic