• Hallo Allemaal,

    We hebben er lang op moeten wachten om iets van ons te laten horen maar we gaan weer voor een mooie familiedag om gezamenlijk na een leuk toernooi na afloop gezellig met elkaar na deze moeilijke periode eens even u weer te ontmoeten onder het genot van hapje en drankje.

    Natuurlijk gaan we eerst sportief weer voetballen met alle families en wij hebben daarvoor de datum van zondag 26 juni gereserveerd voor het Familietoernooi 2022.

    Ook met het Bedrijventoernooi zullen we weer gaan starten en deze is gepland op zaterdag 25 juni. Als u bij een bedrijf werkt dat interesse heeft om hieraan mee te doen, dan horen we dit graag tzt. Dus het wordt weer een mooi weekend voor onze club en met het mooie opgeknapte clubhuis, de Buitenbar en ook de terrasmeubelen die zijn vernieuwd. Het beloofd weer, met natuurlijk de o zo gezellige BBQ, als vanouds te worden. Wij hebben er weer zin in en wij denken u ook. U moet de website en facebook regelmatig checken wanneer u zich weer kunt aanmelden en daarin komt dan een e-mailadres te staan waar u, alleen daar, zich op kunt aanmelden. Dit is tot nu toe nog niet mogelijk ook persoonlijke aanmeldingen worden nu en later niet aangenomen. Maar u kunt nu uw familie vast mobiliseren om 25 juni vrij te houden om deel te kunnen nemen met uw elftal. U heeft weer 6 veldspelers en een doelman nodig met uiteraard ook diverse reservespelers. De minimum leeftijd is vanaf 15 jaar. Wij wensen jullie allemaal alvast succes met de samenstelling van uw team en we spreken en zien elkaar weer gauw op onze mooie VVIJ Sportpark Groenvliet!

    Gr van de Toernooicommissie.

    Henny, Jan en Leo.