• Even voorstellen: Robin Meijer - komend seizoen trainer JO19-1

    2 mei 2018 Paul Van der Mark
  • Even voorstellen??

    Mijn naam is Robin Meijer, 28 jaar en nu nog even woonachtig in IJsselstein. Deze zomer ga ik samenwonen met mijn vriendin in De Meern. Vanaf komend seizoen ben ik de nieuwe hoofdtrainer van VVIJ O19-1. Naast mijn fulltime baan in het basisonderwijs (groep 8) op basisschool De Twaalfruiter in Vleuten is het training geven en het coachen van een team mijn passie. Na tien seizoenen als trainer/coach in de onderbouw bij VVIJ, twee seizoenen bij PVCV en het huidige seizoen bij Geinoord O17-1 is het voor mij tijd om terug te keren op het oude nest bij de club die ik een erg warm hart toedraag. Na een goed seizoen in de bovenbouw van Geinoord trek ik die lijn door bij VVIJ en ga ik wederom kennis maken met een voor mij nieuwe leeftijdsgroep (O19). Daar heb ik erg veel zin in en het voelt voor mij als een eer om straks hoofdtrainer te zijn van het hoogste/oudste jeugdteam van VVIJ. Toch wel een droom die uitkomt voor mij! Ik ben in het bezit van een TC3-diploma en wil mezelf graag blijven ontwikkelen als trainer/coach. De afgelopen seizoenen heb ik de stap van pupillen naar junioren gemaakt en dat bevalt me erg goed.

    Door blessures heb ik een paar jaar geleden besloten om zelf te stoppen met voetballen. In de jeugd ben ik begonnen bij sv Geinoord en heb ik de jeugd afgemaakt bij VVIJ en één seizoen IJFC. Daarna ben ik terug gegaan naar sv Geinoord waar ik in een lager seniorenteam samen speelde met mijn vader. Na drie seizoenen ben ik toch nog een keer de uitdaging aangegaan in een selectieteam (VVIJ 2, drie seizoenen) en dat was uiteindelijk, na een kruisbandoperatie, mijn eindstation. Nu richt ik me volledig op het trainerschap en daar kan ik mijn passie voor het mooie spelletje voetbal goed in kwijt. 

    Ik kan haast niet wachten om weer te gaan starten bij VVIJ. Ik zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen aan een mooie ontwikkeling van de club VVIJ. Tot snel!