• Graag willen wij als selectie en Staf iedereen bedanken voor het eerste half jaar. die ons een warm hart hebben toedragen w.o Bestuur, Supporters, Sponsors, Clubhuismedewerkers, Vrijwilligers, Lotenverkopers, Verslaggevers en de Balsponsors.
  Het is fijn dat wij, ook dankzij jullie, een mooie eerste seizoenshelft hebben afgesloten. Wij gaan van donderdag 3 januari tot dinsdag 8 januari met de gehele selectie op trainingskamp naar Gulluk, gelegen op 30 kilometer van Bodrum in Turkije (het geboorteland van Metin Canbolat onze teammanager).

  Er staat een leuke oefenwedstrijd gepland en ook zullen er wat ontspannende activiteiten zijn,
  waaronder een bezoek aan de grote stad Izmir. Dankzij een sponsor en een eigen bijdrage van de spelers hebben we dit allemaal kunnen realiseren.
  Graag zien wij u allen weer terug op zondag 13 januari, waar we dan vriendschappelijk zullen voetballen om 14.00 uur tegen Kampong.

  Op 20 januari start de 2e helft van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Meeuwenplaat.

  Namens de gehele selectie en Staf wensen wij u dan ook hele mooie en fijne feestdagen toe en zien u graag op 1 januari op de Nieuwjaarsreceptie van onze mooie club VVIJ waar wij met de voltallige groep aanwezig zullen zijn.

  Namens Staf en Spelersgroep:
  Teambegeleider:
  Henny Peek