• De nieuwe Voetbal.nl app

  29 aug 2017 Beheerder
 • De Voetbal.nl app

  Uitslagen, standen, programma's, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek...en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven bij VVIJ. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-maildres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

  De app KNVB Wedstrijdzaken

  Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretarisof clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven bij VVIJ. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

  Beide apps zijn te downloaden in de Google Playstore en de Apple App Store. Zoek op Voetbal.nl en KNVB Wedstrijdzaken.

  Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Neem dan even contact op met ons via ledenadministratie@vvij.nl en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.