• Sponsoring bij de leukste club uit de regio
 • VVIJ heeft een ruim aanbod qua sponsor mogelijkheden:

  • Reclameborden op het hoofdveld en op diverse trainingsvelden
  • Advertenties op meerdere digitale Tv-schermen (screen advertising)
  • Banners op de website
  • Sponsoring van wedstrijdballen
  • Bedrijfsnaam verbinden aan VVIJ toernooien
  • Vlaggen
  • Events
  • Teamsponsering

  Een pakket met meerdere van deze mogelijkheden is zeer geschikt om uw bedrijf of producten onder de aandacht van onze leden en bezoekers van ons sportcomplex te brengen. Met 1.500 leden en ieder jaar enkele tienduizenden bezoekers op ons sportcomplex, hebben wij voor sponsoren een interessant bereik. Ieder pakket kan naar wens van de sponsor op maat worden samengesteld tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  sponsoring


  Alle pakketten zijn geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie te vergroten. De meeste bezoekers van ons sportcomplex komen uit de nabije omgeving. Het gebied waar het merendeel van uw klanten zich bevindt. Met een sponsorpakket kunt u ook uw producten of aanbiedingen onder de aandacht brengen en zo de verkoop bevorderen.

  VVIJ is op diverse manieren een sociaal en maatschappelijk betrokken vereniging. Mede dankzij onze sponsoren kunnen wij de jeugd uit onze omgeving op een voor hen passend niveau laten sporten. Sponsoring is een middel om uw maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf te tonen.

  Graag informeren wij u uitgebreider over de mogelijkheden en/of stellen in overleg met u een pakket op maat samen. U kunt ons altijd bereiken via: sponsoring@vvij.nl

  Sponsorcommissie VVIJ

 • Sponsoring banner of animatie op clubhuis screen
 • U heeft bij VVIJ naast de keuze uit de sponsorpakketten hierboven ook los daarvan de mogelijkheid reclame te maken voor uw bedrijf op het scherm dat zich in het clubhuis achter de bar bevindt ("screen advertising"). Bij de pakketten Zilver (small banner) en Goud (fullscreen banner) is dit reeds inbegrepen. Met een gegarandeerde hoge attentiewaarde komt uw bedrijf als sponsor in beeld tijdens de vertoning van de prijslijst. Afhankelijk van uw keuze is dat middels een kleine banner op de prijslijst zelf ("banner small", een kleine banner onderaan de prijslijst), een fullscreen weergave van een statische banner ("banner fullscreen", uw advertentie wordt tussen de vertoning van de prijslijst door 5 secondes in beeld gebracht op het volledige scherm) of middels een 15 tot 20 secondes durende animatievideo van uw bedrijf ("animatie fullscreen", een geanimeerde video met de presentatie van uw bedrijf of speciale boodschap). 

  Genoemde prijzen zijn per jaar (exclusief 21% btw). De banner mag bij eigen aanlevering eenmalig kostenloos vervangen worden. Frequentere vervanging is uiteraard mogelijk tegen het tarief van € 10,00 per wijziging (exclusief 21% btw). Het vervangen van een banner door ons ontwerpburo is op aanvraag uiteraard ook mogelijk (afhankelijk van de wijziging in het design en de keuze in banner small of fullscreen en animatie fullscreen).

  Indien u een keuze maakt voor 1 van de 3 mogelijkheden is het enige wat u hoeft te doen, is een mail te sturen naar sponsoring@vvij.nl en te voorzien van tekst en uitleg wat u graag op de banner of animatie terugziet. Wij zullen u i.s.m. met ons ontwerpburo geheel ontzorgen door de banner of animatie geheel naar uw wens op te maken en uiteindelijk na accoord plaatsen op het screen. U heeft er verder geen omkijken naar. Voordat u het weet bent u op opvallende wijze zichtbaar bij al onze leden én bezoekers van ons sportcomplex.

  Heeft u nog vragen hierover of wil u graag meer informatie dan kunt u ons altijd bereiken via: sponsoring@vvij.nl.

  Sponsorcommissie VVIJ