• Bericht van VVIJ 4 n.a.v. het overlijden van Isay Gesser

  31 jul 2021 Paul Van der Mark
 • Gisteravond bereikte ons het trieste nieuws over het noodlottig ongeval van Isay Gesser en zijn broertje Noah.
  Aan het einde van het afgelopen seizoen is Isay door ons “gecontacteerd” met de intentie om na de zomerstop volledig bij ons aan te sluiten en vooruitlopend daarop heeft hij al wat wedstrijdjes, die ondanks de Corona beperkingen wel konden doorgaan, met ons meegebald. Door de Corona beperkingen hebben veel ouders, supporters en de opa’s van de Zaterdag 4 nooit gelegenheid gehad om kennis te maken met Isay of zijn ouders en broertje en hen in de Zaterdag 4 familie op kunnen nemen.
  Wij kunnen iedereen meegeven dat Isay een heerlijke jongen was om in de groep te hebben, fanatiek en gedreven als het om het spelletje ging, rustig en uiterst sociaal met het oog voor teamgenoten, staff en supporters rond het veld met voor iedereen zijn stralende glimlach, belangstelling of een stimulerend woord. Dat iedereen in en rond de  unaniem enthousiast instemde met het verzoek van Isay om bij ons aan te “mogen” sluiten zegt alles en hoe dankbaar was jij daar voor Isay! Het woordje “mogen” heeft hierin dan ook wel een dubbele betekenis, want dat wij hebben “mogen” genieten van de voetbalkwaliteiten van Isay en hebben “mogen” genieten van zijn immer stralende aanwezigheid en persoon is een veel groter voorrecht en vervult ons juist van dankbaarheid.
  Isay, jouw tijd bij ons was veel en veel te kort maar ondanks dat heb jij ons allemaal zozeer geraakt dat ook jij in lengte van dagen onderdeel zult blijven van VVIJ Zaterdag 4!
  Onze gedachten gaan naar de ouders en alle dierbaren van Isay en Noah bij de verwerking van dit enorme verlies.
  Al jouw vrienden van VVIJ Zaterdag 4.