• Bardienst en wedstrijdsecretariaat

  6 sep 2022 Ralf Bunnik
 •  

   

  Het seizoen 2022/2023 is eindelijk weer begonnen.

  Dit betekent dat ook het schema voor de bardiensten weer is gemaakt. Deze vind je hier.

  Naast de bardiensten gaan we de teams ook indelen om een dienst op het wedstijdsecretariaat te draaien. We zijn hier halverwege afgelopen seizoen mee begonnen en dit gaat hartstikke goed.

  De diensten op het wedstrijdsecretariaat die door een team moeten worden ingevuld zijn van 10:30 tot 12:30 en van 12:30 tot 14:30 op een zaterdag. Welke diensten voor het clubhuis moeten worden ingevuld zal door de desbetreffende ploegleider aan het team worden doorgegeven.

  We kiezen er dit jaar voor om het schema van de bardienst en wedstrijdsecretariaat los van elkaar te koppelen. Dus in bijvoorbeeld week 45 draait het team de bardienst en in week 10 het wedstrijdsecretariaat. Het schema voor het wedstrijdsecretariaat vind je hier

  De ploegleider van de clubhuiscommissie en het wedstrijdsecretariaat nemen een aantal weken voorafgaand aan de dienst contact op met de leider/trainer van het team, om te horen welke ouders of spelers (18+ bij bardienst en 16+ bij wedstrijdsecretariaat) de diensten gaan invullen.

  Bespreek deze diensten direct binnen het team en zet de betreffende week vast in de agenda.

  Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan voetballen en gezellig naar het clubhuis kan komen.

  Wij zijn VVIJ 🔴⚫️