• Assistent trainer Dennis Tijssen en VVIJ per direct uit elkaar

    23 nov 2017 Beheerder
  • Tweedeklasser VVIJ en assistent trainer Dennis Tijssen nemen in gezamenlijk overleg per direct afscheid van elkaar. Tijssen kreeg de mogelijkheid om aan de slag te gaan als trainer bij een andere club. Het bestuur acht de combinatie niet wenselijk met de rol van Tijssen bij het eerste elftal van VVIJ, is in gezamenlijk overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

    Voorzitters Nancy van Tergouw en Mariëlle Slenders lichten toe: Dennis heeft de vraag neergelegd of het bestuur van VVIJ er bezwaar tegen zou hebben als hij, naast zijn functie bij VVIJ, aan de slag zou gaan bij een andere club. Het is waarschijnlijk wel bekend dat er rondom onze selectie veel dient te gebeuren. Niet alleen wordt door het eerste elftal keihard gewerkt om de komende periode punten te gaan pakken en handhaving in de tweede klasse te bewerkstelligen, ook zijn we het als vereniging aan onze stand verplicht met ingang van komend seizoen weer met twee selectieteams aan te treden in de competitie. In het verlengde daarvan heeft de doorstroming van jeugdspelers uit de JO19 onze prioriteit.

    Deze zaken vragen volledige focus van iedereen die bij het eerste elftal betrokken is. In onze visie en in onze ervaring past het werken voor twee verenigingen daar niet in. Tegelijkertijd willen wij de toekomst van een jonge ambitieuze trainer niet in de weg staan en mede daarom hebben we besloten akkoord te gaan met Dennis’ verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst. Wij bedanken Dennis voor zijn inzet en wensen hem uiteraard veel succes bij zijn nieuwe vereniging.