• Aanstaande zondag speelt VVIJ heren 1 na een mooie overwinning van vorige week, weer thuis om 14.00 uur tegen Hooglanderveen op veld 1. Er staat ons echter nog meer te wachten! Voor de wedstrijd van heren 1 speelt zich een net zo groot spektakel af.

    Zondag 3 december om 12.00 uur is het zover:de bekerfinale tussen Bayern-München en de Glasgow Rangers. Deze finale staat onder leiding van Toparbiter Daan Remmerswaal. Zondagmorgen vertelt Hennie welke kleedlokalen de teams kunnen gebruiken. De scheidsrechter haalt beide teams om 11.55 uur op uit het kleedlokaal. Beide teams gaan hand in hand naar veld 1 voor de "line-up" waar ze één voor één aan het publiek worden voorgesteld.

    Na de tos, voor de aftrap, zullen we dezelfde spelregels hanteren zoals op de zaterdagmorgen (inclusief coachmomenten). Na afloop van de wedstrijd ontvangen de spelers een blijvende herinnering met inscriptie, voor de verliezer een medaille en voor de winnaar een bekertje. Op het speelveld reikt Nancy en/of Mariëlle, voorzitters van VVIJ, de wisselbokaal uit. 

    In het clubhuis krijgen de mannen een frietje van de organisatie die het meelopen bij VVIJ 1 organiseren.

    Hennie wenst beide teams ontzettend veel succes! Tot zondag.