Talentontwikkeling - Wij zijn VVIJ

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Bij VVIJ geloven wij dat ieder kind talentvol is. Om alle verschillende talenten van VVIJ zo goed mogelijk tot bloei te laten komen, heeft VVIJ jaren geleden de afdeling Talentontwikkeling in het leven geroepen. We zijn ervan overtuigd dat het leerproces het beste verloopt wanneer kinderen dit op hun eigen niveau kunnen doen.

Stap voor stap verbeteren
De afdeling Talentontwikkeling zorgt dat spelers zich stap voor stap verbeteren, zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Met een team van talentontwikkelaars kijken we naar wat spelers nodig hebben. We proberen dit dan zo veel mogelijk in onze opleidingen te faciliteren.

Talent is aangeboren en aangeleerd
Talent is niet alleen iets wat iemand van nature kan, maar ook kan ontwikkelen als je openstaat om te leren. Daarom dient training van voetbalvaardigheden parallel te lopen met plezier en de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zoals samenwerken, zelfvertrouwen en zelfreflectie. De talentontwikkelaars dragen bij aan het vormen van evenwichtige teams waarbij kinderen zowel op sportief als sociaal aspect worden bekeken en ingedeeld.

Ontwikkeling op alle vlakken staat voorop
Met talentontwikkeling wil VVIJ komen tot één methode die als een rode draad door de opleiding loopt en bijdraagt aan het ontwikkelen van de cognitieve aspecten, de creativiteit en het voetbaltalent van de spelers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!