Clubhuis - Wij zijn VVIJ

Clubhuis

Clubhuis

VVIJ heeft een prachtig eigen Clubhuis. Het Clubhuis is een plek waar ontmoeting en gezelligheid voor alle leeftijden centraal staat. Ons Clubhuis is een belangrijke verbindende plek die bijdraagt aan het welzijn van onze sportvereniging. Het Clubhuis levert daarnaast een grote bijdrage aan het financiële welzijn van VVIJ.

DSC_1151x.jpg

Het bruist in het Clubhuis ook regelmatig van de activiteiten. Activiteiten die vaak met voetbal te maken hebben zoals de Algemene Ledenvergadering en informatieavonden. Maar ook activiteiten die worden georganiseerd om de sociale verbinding binnen de vereniging te vergroten zoals de sinterklaasviering, klaverjasavonden en onze jubileum- en vrijwilligersfeesten.

Bestuurskamer
De vergaderingen van de verschillende commissies worden georganiseerd in het Clubhuis of in de aangrenzende bestuurskamer. De bestuurskamer heeft uitzicht op de voetbalvelden en biedt ruimte aan zo'n 20 mensen.

Wedstrijdsecretariaat
Als je het Clubhuis binnenkomt, bevindt het wedstrijdsecretariaat zich direct aan je linkerhand. Hier melden uit- en thuisspelende teams zich om een kleedkamer en veld toegewezen te krijgen. Hier kan je tijdens de wedstrijden terecht met vragen. 
VVIJ_wedstrijdsecretariaat_00461.jpg

AED
In het wedstrijdsecretariaat in de ruimte linksachter bij de gevonden voorwerpen hangt een AED. Deze ruimte is te bereiken via het wedstrijdsecretariaat en via de buitenzijde. Buiten lopend richting de entree van de kleedkamers bevindt zich rechts een zijdeur van het wedstrijdsecretariaat. De trainers kunnen hier met hun druppel (waar ze ook het ballenpaviljoen mee in kunnen) naar binnen. In geval van nood, kunnen ze de AED hier ophalen. Vraag iemand anders om 112 te bellen.

Joop Klomp Bar
Net buiten het Clubhuis is de Joop Klomp bar, waar je drankjes en kleine versnaperingen kan bestellen. De bar is vernoemd naar onze oudste vrijwilliger die een grote band heeft met de club en hier vrijwel dagelijks te vinden is. Het huisje is geschonken door Corry en Marcel Bijl en gesponsord door de Vrienden van VVIJ en Haarmans Installatietechniek BV.

DSC_1184x.jpg

Openingstijden Clubhuis
Het Clubhuis heeft standaard openingstijden, maar wanneer zich onvoldoende barvrijwilligers hebben aangemeld, kan de bar en/of de keuken op de aangegeven tijden toch gesloten blijven.

Dag Bar Keuken
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag Gesloten Gesloten
Woensdag 19:30 - 23:30 uur Gesloten
Donderdag 19:30 - 23:30 uur Gesloten
Vrijdag 19:30 - 23:30 uur Gesloten
Zaterdag 08:00 - 20:00 uur 11:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur 12:00 - 16:00 uur


Met hulp van vrijwilligers
De openstelling van het Clubhuis kan alleen dankzij een grote groep vrijwilligers. De diensten worden ingevuld door de seniorenteams, ouders van de jeugdteams en een groot aantal vrijwilligers die VVIJ een warm hart toedragen. Binnen in ons Clubhuis heerst de sfeer en traditie die bij VVIJ hoort. Ongedwongen en gezellig. De vrijwilligers in ons gezellige Clubhuis staan voor je klaar voor wat te drinken en te snacken. Versterking van deze groep vrijwilligers is altijd van harte welkom!

VVIJ_Clubhuis_DSC_1212.JPG

Vragen en je aanmelden als vrijwilliger
Heb je vragen over het Clubhuis of wil je graag onze groep vrijwilligers komen versterken? Neem dan contact op met onze Accomodatie en Faciliteiten commissie voor meer informatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!