Peuters, kleuters & mini's - Wij zijn VVIJ

Peuters, kleuters & mini's

Peuters, kleuters & mini's

VVIJ_peuters_aan_de_bal_01593.jpg

Peuters en Kleuters
Speciaal voor Peuters (2-3 jaar) en Kleuters (4 jaar) geeft VVIJ wekelijks voetbaltrainingen (met uitzondering van schoolvakanties). Alle trainingen zijn onder begeleiding van ervaren trainers. De kinderen maken dan samen met papa, mama, opa of oma op speelse manier kennis met voetbal. Het peuter- en kleutervoetbal gaat om gezellig samen bewegen en spelenderwijs al een beetje leren voetballen. Naast voetballen besteden wij ook aandacht aan samenwerken, wachten op je beurt en herkennen van richting.Mini's
Kinderen van ongeveer 5 tot ongeveer 7 jaar trainen met hun eigen team onder begeleiding van een vaste trainer. De trainingen zijn op woensdag. Op zaterdag is er een wedstrijd. De spelvorm bestaat uit het spelen van 4 tegen 4 zonder keeper gedurende twee keer 15 minuten met aansluitend voldoende tijd voor het nemen van penalty’s. In deze vorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel.

Kleuterdag
Ook voor de kleuters hebben we een speciale activiteitendag georganiseerd. Samen met (groot)ouders bewegen de kinderen met de bal en leren ze spelenderwijs al een beetje voetballen. Een ochtend vol voetbal en plezier!Komt jouw kind ook bij VVIJ voetballen?!
Minis_peuters_en_kleuters_aan_de_bal.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!