Contributie - Wij zijn VVIJ

Contributie

Contributie

De contributie wordt betaald door middel van automatische incasso. Bij aanmelding is automatische incasso verplicht. Dit is zowel voor jou als voor ons de meest praktische en veilige manier van betalen. Twee keer per jaar, eind augustus en begin januari worden de automatische incasso's uitgevoerd. Bij niet tijdige betaling mag er helaas niet worden getraind en gespeeld.

U-pas
Je kunt bij VVIJ betalen met je U-pas tegoed. De ledenadministratie ontvangt graag digitaal een kopie van de U-pas vóór 1 juli van elk jaar zodat de contributie kan worden vergoed.

Ledenadministratie denkt met je mee
Soms verkeer je in omstandigheden waardoor betaling van de contributie een probleem is. Wij kunnen dan als ledenadministratie meedenken. Wij verwachten dan wel dat je ons tijdig inlicht. Ons e-mailadres is: ledenadministratie@vvij.nl

Het lidmaatschap geldt voor het hele jaar
Het seizoen loopt van 1 juli tot 1 juli het jaar erop. Dit staat los van het moment van starten van de trainingen en wedstrijden. Het jaarbedrag wordt in twee termijnen geïncasseerd. Als je je aanmeldt, ben je voor het hele seizoen lid zodat jouw team op je kan rekenen. Je kunt tussentijds alleen opzeggen als je het hele seizoen hebt betaald.

Contributie VVIJ seizoen 2022-23
De contributiebedragen m.i.v. 1 januari 2023 zijn per half jaar:

Senioren € 135,50  
Senioren 35+ € 79,00  
Senioren G-voetbal € 73,50  
Jeugd O14 - O19 € 114,00  
Jeugd O8 - O13 € 107,00  
Jeugd O6 - O7 € 91,00  
Kleuters & peuters € 40,00  
Niet spelende leden € 39,00  
Inschrijfgeld € 25,00 eenmalig, inclusief bijdrage kunstgrasveld


De contributie is voor spelers vanaf de O8 inclusief het kledingplan. Spelers krijgen van VVIJ een tenue (shirt en broekje) in bruikleen. Borg kledingplan voor alle spelende leden is € 25,00.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!