Vrienden van VVIJ - Wij zijn VVIJ

Vrienden van VVIJ

Vrienden van VVIJ

De Vrienden van VVIJ zijn mensen die onze club een warm hart toedragen. Zij steunen VVIJ door een jaarlijkse bijdrage te geven. Hiermee kan VVIJ investeringen doen en evenementen betalen in het belang van onze vereniging. De bijdrage bedraagt € 50,- per jaar. Hiervoor krijg je een eigen naamplaatje op 'het Vrienden van VVIJ bord' dat in het Clubhuis hangt. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. Iedereen kan Vriend van VVIJ worden.

Vrienden_van_VVIJ_09588.jpg

Wat wordt met de bijdrage gedaan?
De Vrienden van VVIJ worden jaarlijks uitgenodigd voor een bijeenkomst in het Clubhuis. Vooraf aan deze bijeenkomst mogen zij ideeën aandragen voor wat er met de bijdrage kan worden gedaan. Denk hierbij aan investeringen binnen de club of aan het Clubhuis of een bijdrage aan een evenement. De Vrienden van VVIJ beslissen gezamenlijk tijdens de bijeenkomst welke investeringen of bijdragen er worden gedaan. Het geld van de Vrienden van VVIJ wordt dus door de Vrienden van VVIJ beheert en in gezamenlijk overleg besteed.

Voorbeelden van steun door Vrienden van VVIJ zijn:

- Bijdrage aan het VVIJ Sinterklaasfeest
- Bijdrage aan het VVIJ jeugdkamp
- Bijdrage aan het boarding toernooi
- Vervangen van cornervlaggen door vlaggen met VVIJ logo
- Beamer voor in het Clubhuis

Hoe word je een Vriend van VVIJ?
Door het invullen van het onderstaande formulier word je Vriend van VVIJ. Na ontvangst van het formulier zal er door iemand van de Commissie Vrienden van VVIJ contact met je worden opgenomen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met deze commissie via vrienden@vvij.club.

Ja, ik word Vriend van VVIJ!

Je mag zelf bepalen welke naam op het naamplaatje in het Clubhuis komt. Het naamplaatje is 1 of 2 regels van ieder maximaal 30 tekens.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!