Wie zijn wij? - Wij zijn VVIJ

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

VVIJ is een amateurvoetbalclub in IJsselstein, opgericht op 12 augustus 1926. We hebben zo'n 1.250 leden tussen de 2 en 88 jaar. Al decennia lang is sportpark Groenvliet ons speelterrein. We beschikken over vijf velden, waarvan drie kunstgrasvelden, speciale kunstgrasvelden voor de allerkleinsten en een efficiënt opgezet ballenpaviljoen. Vanaf het begin af aan spelen we in rood-zwart verticaal gestreepte shirts, met daaronder een zwarte broek. We zijn een begrip in IJsselstein met de levensgrote voetbal bij de entree.

Waar gaan we voor
We zetten volop in op plezier en spelenthousiasme bij spelers en trainingskader zowel voor, tijdens als na het voetballen. We kijken naar wat ieder nodig heeft en kan, zowel technisch, tactisch, fysiek als mentaal. Dat maakt VVIJ tot wie we nu zijn. Onze missie is om alle leden een 9+ ervaring te laten beleven. Hiervoor hebben we vijf basiswaarden:
Waarden_VVIJ.jpg

Zo blijft ons voetbal geliefd, omdat het mooi is en met plezier wordt gespeeld en beleefd. Voetbal waar we ons verbonden door voelen. Waar eerlijkheid en respect voorop staan. En waar iedereen, op en buiten het veld, altijd het beste van zichzelf geeft. Samen zorgen we hiervoor. Met plezier.

Hoe doen we dat
Om de gezellige sportieve club met een gedegen jeugdopleiding te blijven, hebben we een technisch beleid dat gericht is op onze 3 P´s: Plezier, Persoonlijke ontwikkeling en Prestaties. We bieden ons hele trainerskorps, zowel prestatief als recreatief, de mogelijkheid om trainerscursussen te volgen. Voor onze keepers en scheidsrechters hebben we speciale keepers- en scheidsrechtersopleidingen. Naast de trainingen en wedstrijden organiseren we allerlei activiteiten voor onze leden en vrijwilligers zoals het jaarlijks terugkerende nostalgische kersttoernooi, voetbalclinics, het jeugdvoetbalkamp en de jeugddagen. VVIJ is een partnerclub van FC Utrecht waarmee zij VVIJ ondersteunen in het ontwikkelen van het jeugdkader en onze trainers de mogelijkheid bieden om zich nog beter te ontwikkelen.

VVIJ_samen_met_FC_Utrecht_00980.jpg

Samen met onze vele vrijwilligers
Dit kunnen we allemaal mogelijk maken dankzij ons grote vrijwilligerskorps dat de vereniging een warm hart toedraagt. We zijn een vereniging waar wij het met zijn allen doen. VVIJ heeft een clubcultuur waar wij trots op zijn, met de oorsprong in het verleden en die we in de toekomst blijven uitdragen.

De voetbalsport beleven
Met plezier en in een veilige omgeving beleven we samen actief én passief de voetbalsport. De vereniging is een ontmoetingsplaats waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen. Nieuwsgierig naar hoe wij dat doen? Neem dan snel contact op voor een proefles of om je aan te melden als vrijwilliger!

WIJ ZIJN VVIJ!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!