Jeugd blijft levensader

geplaatst: Monday, 18 July 2016.

Jeugd blijft levensader

De voorbereiding voor het seizoen 2016-2017 staat al weer bijna op het punt van beginnen. De nieuwe technische staf rondom trainer Wim van Kippersluis is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de samenstelling van de spelersgroep.

Kaartvrienden bedankt!

geplaatst: Sunday, 17 July 2016.

Kaartvrienden bedankt!

Beste Kaartvrienden, Hierbij willen wij jullie bedanken voor de bijdrage aan een geslaagde dag. Het afgelopen jaar hebben jullie voor ons gekaart en jullie schenking aan ons is gebruikt voor een drankje na afloop van het toernooi bij SO Soest waar 16 G team deelnamen en wij 5e zijn geworden.

Alles over het kampioenen bal 2016!

geplaatst: Monday, 20 June 2016.

Alles over het kampioenen bal 2016!

Zaterdag 18 juni is voor de 7e maal het VVIJ kampioenen bal gehouden, het eerbetoon aan de VVIJ Kampioenen. Het was een geweldig feest op sportpark Groenvliet de organisatie had dit keer vanwege het weer een feestpodium in het clubhuis gebouwd.

VVIJ G senioren traint samen met VVIJ 1

geplaatst: Saturday, 28 May 2016.

VVIJ G senioren  traint samen met VVIJ 1

Op 25 mei heeft ons G team van VVIJ samen getraind met VVIJ 1 op uitnodiging van de trainers staf van VVIJ 1, dit was een vervolg op de training die David vorig jaar aan ons heeft gegeven.

MD3 en ME1 geven visite kaartje af

geplaatst: Sunday, 22 May 2016.

MD3 en ME1 geven visite kaartje af

De MD3 en ME1 zijn beide toernooi winnaar geworden bij Purmersteijn en geven daarmee een mooi visite kaartje af voor het meidenvoetbal bij VVIJ.