Indelingen Vrouwen Zaterdag 1 en Zondag 1 seizoen 2014-2015

geplaatst: Sunday, 27 July 2014.

Indelingen Vrouwen  Zaterdag 1 en Zondag 1 seizoen 2014-2015

De uitdagingen voor de VVIJ vrouwen: De Zaterdag heeft een vol programma daar de competitie is uitgebreid van 12 naar 14 teams.  Streekderby’s tegen Delta en Sporting ’70, mooie affiches tegen DSS(=Jong Telstar) en ADO en de erg ver weg

De aanloop naar het seizoen gaat beginnen

geplaatst: Wednesday, 23 July 2014.

De aanloop naar het seizoen gaat beginnen

Precies zes weken de tijd heeft de selectie van David Vecht om zich voor te bereiden op de terugkeer in de 1e klasse. A.s. zondag 27 juli wordt er een begin gemaakt. De spelers hebben huiswerk meegekregen en de staf zal dus waarschijnlijk snel een indruk krijgen wie er wel en wie er niet wat gedaan heeft.

Competitie indeling V.V.IJ. 1

geplaatst: Saturday, 12 July 2014.

Competitie indeling V.V.IJ. 1

De stofwolken van de finale van de nacompetitie tegen s.v. Hoofddorp en het WK in Brazilië zijn nog amper opgetrokken of we moeten al met een schuin oog naar het volgend seizoen kijken. Dinsdag 1 juli is door de KNVB de competitie-indeling voor 1e elftallen voor het seizoen 2014-2015 bekend gemaakt.

Zeer succesvolle trip VVIJ A1 Zuid Limburg

geplaatst: Sunday, 06 July 2014.

Zeer succesvolle trip VVIJ A1 Zuid Limburg

Het toernooi, dat reeds in zijn 40e jaargang zit, werd over 2 middagdelen afgewerkt met in totaal 7 wedstrijden. Donderdag- en vrijdagmiddag voetbal en daarnaast tijd voor ontspanning op de geweldig mooie camping ‘Schoonbron’ te Schin op Geul, gemeente Valkenburg aan de Geul.

Spetterend kampioenen bal!

geplaatst: Sunday, 22 June 2014.

Spetterend kampioenen bal!

Zaterdag 21 juni is voor de 5e maal het VVIJ kampioenen bal gehouden, het eerbetoon aan de VVIJ Kampioenen. Het was een geweldig feest op sportpark Groenvliet de organisatie had een super feestpodium gebouwd.

VVIJ Vrouwen als vrijwilliger bij het NK polsstokspringen.

geplaatst: Saturday, 21 June 2014.

VVIJ Vrouwen als vrijwilliger bij het NK polsstokspringen.

Zaterdag 14 juni was de afsluitende activiteit voor Vrouwen Zaterdag. Zij deden dit op een bijzonder manier. De spelersraad had bedacht dat het mooi is eens iets te doen voor mensen die minder gemakkelijk bewegen dan zijzelf.