Programma 1e Paasdag - internationale wedstrijden

geplaatst: Thursday, 17 April 2014.

Programma 1e Paasdag - internationale wedstrijden

Jaarlijks komen diverse Amerikaanse jeugdteams naar Europa voor een trainingsstage. Dit jaar reizen teams naar o.a. Engeland, Italië en Nederland. Naar Nederland komen twee Olympische teams onder de 15 jaar. Het is VVIJ gelukt om ook een oefenwedstrijd vast te leggen tegen het MaryLand State Youth Soccer Association (MSYSA) Girls ODP Team.

Kampioenswedstrijd: DSV Full Speed VR1 – VVIJ VR1

Kampioenswedstrijd: DSV Full Speed VR1 – VVIJ VR1

Met drie punten voorsprong op nummer twee DSV Full Speed togen de dames van VVIJ naar Delft. Na drie jaar lonkte weer een kampioenschap, wat de kroon op het werk moest worden, maar met in het achterhoofd de 0-5 thuisnederlaag wisten we dat we vol aan de bak zouden moeten.

Nieuw schema jeugd toernooien 2014

geplaatst: Tuesday, 15 April 2014.

Nieuw schema jeugd toernooien 2014

De nieuwste versie van het toernooischema voor de jeugd is beschikbaar. Versie 1.2 van 11-04-2014. Als er nog vragen zijn en/of opmerkingen zorg dan dat de leider/trainer dan zo spoedig mogelijk een mail stuurt naar het mailadres van de toernooicommissie.

VVIJ kiest zijn vrijwilliger van het jaar 2014-2015.

geplaatst: Monday, 14 April 2014.

VVIJ kiest zijn vrijwilliger van het jaar 2014-2015.

 

In een druk bezochte vrijwilligersavond die VVIJ jaarlijks organiseert als bedankje voor de grote inzet van alle vrijwilligers voor de vereniging is de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. De commissie V.H.T. verzorgt de nominaties en de bekendmaking op deze avond, de voorbereiding geschied in het diepste geheim, daarom is de verrassing groot als de naam bekend wordt gemaakt. Dit jaar was Ton Ros de uitverkorenen vanwege zijn jaren lange inzet voor het clubhuis en de buiten accommodatie, de aanleg van de kunstgrasvelden en toebehoren.

 

Real Madrid winnaar "Groenvliet-Bokaal"

geplaatst: Monday, 14 April 2014.

Real Madrid winnaar

Op een zonnig sportpark Groenvliet stond vandaag de finale gepland om de “Groenvliet-Bokaal” tussen Celtic en Real Madrid. Ruimschoots op tijd waren de spelers aanwezig sommige hadden hun halve nachtrust gemist en waren al ’s morgen om 6 uur wakker. Na de informatie van de trainers Jorgos en Dennis in het kleedlokaal, alle belangrijke puntjes werden nog even doorgenomen en zo konden de mannen aan de wedstrijd beginnen.

Vrouwen Voetbal 1e kl. A | vv. Rhoon - VVIJ 2 – 1

geplaatst: Monday, 14 April 2014.

Vrouwen Voetbal 1e kl. A |  vv. Rhoon - VVIJ   2 – 1

Net als in de thuiswedstrijd moest VVIJ de meerdere erkennen in Rhoon. De nummer twee won nipt van VVIJ. Niet met mooi combinatievoetbal maar wel “professioneel” en effectief. De wedstrijd werd gadegeslagen door veel publiek.

Eerste 45+ toernooi, episode 1

geplaatst: Friday, 11 April 2014.

Eerste 45+ toernooi, episode 1

Op 10 mei wordt het eerste 45+ toernooi gehouden, geinitieerd door de 35+ afdeling van VVIJ.
Bij de geboorte heeft het toernooi een naam gekregen: 45+ Lente Trofee 2014! Nog nimmer in de geschiedenis van VVIJ hebben de uitgenodigde clubs zo snel de invitatie geaccepteerd. Voetbal leeft, vooral bij de 45+ generatie.

Schrijf je nu in voor het F&E Kamp

geplaatst: Thursday, 20 March 2014.

Schrijf je nu in voor het F&E Kamp

Bij VVIJ bestaat al jaren de goede traditie om als afsluiting van het seizoen voor de F en E-jeugd een voetbalkamp te organiseren. Dit jaar is het voetbalkamp op 24 en 25 mei. Het kamp vindt plaats bij de YMCA in Leusden.